Mam taki problem po wczoraszych wyscigach cos mi pierdo... w skrzyni biegow. Mianowicie lewarek lata jak chce, moge nim kreciec dowoli, a bieg jest caly czas na 4, Jak edzie sie nonstop cos stuka i to wychodzi od skrzyni biegow. Co to moze byc nie wiecie?
No chyba ze wuskoczyla ci tylko ta blokada laczaca wajche zmiany biegow z sama skrzynia ale wtedy nie bylo by chyba slychac tego chalasu.
Nie mam pojecia ile to moze kosztowac oile mozna to dostac nowe.
_________________ Zabejcowac wszystkich!
"autosugestia ktora wyjatkowo silnie wplywa na zwiekszenie osiagow"! Truu!
po pierwsze dałem ci telefon do mojego mechanik nie po to żebyś zawracał mu dupę o 12 w nocy w piątek!!!! po drugie naucz się najpierw jeździć, bo inaczej całe zarobione pieniądze wyrzucisz w naprawę rzeczy które bezmyslnie popsułeś.. po trzecie jeśli tylko ci wypadł wybierak to jego włażenie to kilka minut i nawet nie trzeba podnisić samochodu... jeśli się urwał no to spawanie
kaprys Gość
Wysłany: 2004-04-25, 22:16
no nie mow że zadzwonił o 24 bo się posikam ze śmiechu...
tylko ze wtedy truskawka mialem wybor albo go pchac na goclaw albo odrazu zapchac na ursus!! wez teraz holuj go przez cala wawe w dzien. ech szkoda slow
Gość
Wysłany: 2004-04-26, 07:21
nie mam słów mogłeś zadzwonic najpierw do loko
kaprys Gość
Wysłany: 2004-04-26, 08:18
stary ale są jakieś zasady dobrego wychowania...po 22 to można do kumpla zadzwonić... a nie do człowieka którego nie znasz...
może wreszcie Loko nauczy się nie rozdawania wszystkich namiarów i wszystkiego nieznanym osobom
ScOOti [Usunięty]
Wysłany: 2004-04-26, 10:14
wiem wiem sorry
Myslalem ze ten facet ktory mi go robil i mam doniego telefon ze tam mieszka., Wtedy bnym poprostu wstawil w nocy go i dal sobie spokoj. Nie wiedzialem ze mieszka na mokotowie!!