ja bym polecal tuleje od m3 wzmacniane sworznie tez wzmacniane i drozki z koncowkiam febi... ja do swojego twardego zawieszenia takie cos zakladalem i puki co bd sie sprawuje...
A ja tuleje na wahacz to poleciłbym poliuretan Olkusz 100 zł za dwie sztuki
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Pomg: 9 razy Doczy: 05 Mar 2008 Skd: Mińsk Maz.///Otwock
Wysany: 2009-10-02, 09:53
Ja nie wiem skąd wy kupujecie to wszystko ale u mnie 10.000KM w ISie przelatało wszystko na meyle moog kager itd i wszystko było w jak najlepszym stanie po 10tkm, aha ,wiadomo na betonowym zawiasie to jeździło
Porównując ceny nawet tego zestawu gdyby był z Toprana czy Fortuna line albo 4max to i tak jest za tanio nadal a skoro sprzedający nie podaje ceny to musi być niezły kibel... chyba że sprzedaje cześci poniżej ich wartości.
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.
Niby zestaw naprawczy a drążków nie ma. ja u siebie staram się zakładać części zawiasu moog, febi, lemforder. Raz się pokusiłem na tuleje hans preis na tylną belkę i nie wytrzymały 2 tysięcy km. Też myślę że to jakiś kibel może być. Ale może warto zapytać czy podpisuje się pod tym jakaś firma
tuleje tylnej belki polecam febi, już 3,5 tys km z e-szperą i nadal całe
Sworznie lemfordera wymienione około 1,5 tys km temu narazie nic się nie dzieje ale przebieg malutki
G-R-Z-E-Ś napisał/a:
A ja tuleje na wahacz to poleciłbym poliuretan Olkusz 100 zł za dwie sztuki
A jak sie ten poliuretan sprawuje bo słyszałem ze potrafi pękać?
Ja zrobiłem na tych tulejach nie całe 20 tyś i nie maiłem żadnych objawów luzu , resztę przodu złożyłem na częściach lemfordera !
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA