Wysłany: 2008-07-13, 12:19 Te jedne to motorsporty a drugie?
witam, znalazłem w alledrogo dwa komplety kół. Jedne to napewno motorsporty, drugie prawie jak motorsporty, ale że prawie robi czasem wielką różnice (///M)???????? - pytam czy warto, co o nich sądzicie i które wybrac?
_________________ ____________
E36 2.0 Coupe
Wysłany: 2008-07-13, 12:34
Cytat:
witam, znalazłem w alledrogo dwa komplety kół. Jedne to napewno motorsporty, drugie prawie jak motorsporty, ale że prawie robi czasem wielką różnice (///M)???????? - pytam czy warto, co o nich sądzicie i które wybrac?
Wysłany: 2008-07-15, 08:27
sa jeszcze takie ktore maja 10podwojnych ramion i to WG MNIE najladniejsze motorsporty (wersja przed i po lifcie... czyli jedne bardziej ostre ramiona a drugie takie pozaokraglane)
Znaczek ///M na feldze o niczym nie świadczy. Ten wzór felg był montowany seryjnie na e36 M3 GT i tam tego znaczka nie było. Były za to wytłoczenia, ale BMW i MOTORSPORT a nie MOTOR i SPORT, jak tutaj.
Tu felga z GT:
Ostatnio zmieniony przez maaaad 2008-07-15, 15:51, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-07-24, 16:00
maaaad napisał/a:
Znaczek ///M na feldze o niczym nie świadczy. Ten wzór felg był montowany seryjnie na e36 M3 GT i tam tego znaczka nie było. Były za to wytłoczenia, ale BMW i MOTORSPORT a nie MOTOR i SPORT, jak tutaj.
Tu felga z GT:
Nie wszystkie miały wytłoczone napisy. Te "łyse" ze znaczkiem "m" też są ori.
tylko nowe jeszcze w kartonach i foli zapakowane mam do wyrwania za 1000 zl moze jeszcze 100 zl bym utargowal pelna numeracja na feldze KBA.....cos tam, made in germany
co sadzicie czy warto?
Jak chcesz zobaczyc takie w oryginale to wejdz do mnie.
Druga sprwa z tym znaczkiem emki to bajki opowiadac ze oryginal mial a podroba nie ma itd etc
Kolega wyzej wam zaprezentowal foto z OEM i jak sami widzicie tam tego znaczka nie ma, jest za to w drugiej wersji tych felg, po za tym dzis to nie problem sobie cos przykleic
Na rynku sa podrobki nie maja napisow i sa spolerowane na chrom przewaznie, to podrobki z wloch podobno