Wysłany: 2009-11-01, 10:26 Felgi BMW - panstwa w ktorych sa produkowane - pytanie
Witam wszystkich serdecznie!
Mam pytanie.
Czy na wszystkich oryginalnych felgach musi byc z tylu napisane "Made in Germany" ?
Czy moze tez sa oryginalne felgi BMW skladane w innych panstwach (Włochy itp.) np. Made in Italy ?
Chcialbym aby sie wypowiedzieli znawcy tematu.
Np. Felgi posiadaja nr czesci, jest napis BMW ( z tylu na ramieniu ) i inne oznaczenia. Na jednym ramieniu jest napis Made in Italy.
Oto dane felg ( odczytane z tylu na feldze, jest to wszystko wybite na ramionach felgi z tylu , wewnetrzna czesc felgi )
BMW 1.097.185
8Jx17H2IS20
Cromodora Wheels
MADE IN ITALY
CDW21.01.01
Chcialbym sie dowiedziec czy mozna te felgi rozkrecic bo na kazdej jest po 20 srub a chcialbym te srubki pochromowac i nie wiem czy brac klucz w reke czy tez nie ...
Wysłany: 2009-11-01, 13:21
na oryginalnej feldze nie musi być made in germany firmy które produkują te felgi są w całej europie i nie tylko mój znajomy ma w e60 oryginalne felgi bmw produkcji ronal i napis made in Poland te felgi ze zięcia są jak najbardziej oryginalnym produktem bmw
WIELKIE dzieki kolego za rozjasnienie tematu. Tak sadzilem ze sa to oryginaly tylko ze skloadane gdzie indziej, poniewaz te felgi seryjnie byly montowane w BMW E39 i nie dopuszczalem do siebie nawet takiej mysli ze to jakies podroby skladane we Wloszech, ale wolalem sie upewnic i zapytac.