Pomogła: 1 raz Dołączyła: 08 Maj 2005 Skąd: WPR ;)
Wysłany: 2009-11-12, 12:23 Wyjazd do Domu Dziecka w Równem
Kochani!
Jak co roku bedziemy jechac do Domu Dziecka w Równem. Za to nie jak co roku w święta, tylko za poradą Pana Dyrektora, pojedziemy tam w przyszlym roku przed feriami albo po, wtedy kiedy o tych dzieciach wszyscy juz zapominaja. Myslelismy zeby zorganizowac kulig i ognicho z kielbaskami. Zobaczymy jak dopisza warunki pogodowe.
Oczywiście nie mamy zamiaru wybrac sie tam z pustymi rekami wiec Kochani Forumowicze jak i Klubowicze liczymy na wasza hojnosc. Jeśli ktoś niechce wplacic kasy lub nie moze moga byc tez dary w postaci wszelkich środków czystości:
-mydlo (ale musi byc w plynie bo sie zmienily wymogi czy przepisy i nie moze byc w kostce)
-plyny do czyszczenia toalet
-plyny i proszki do podlog i mebli
-i do czyszcenia szyb
-proszki do prania i plyny do plukania
Potrzebna jest tez:
-bielizna (skarpety, rajty i gaciochy)
-obuwie sportowe
-rekawiczki
Najmlodsze dziecko w tym roku ma 10 lat. Jak dostaniemy maila od Dyrektora DD to bedziemy znac rozmiary dzieciaków.
Panie i Panowie proszę o poważne potraktowanie sprawy jak i wypelnienie ankiety dzieki temu latwiej bedzie ustalic nam termin ktory wszystkim bedzie najbardziej pasowal i mam nadzieje ze sie spokamy na wyjezdzie.
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 23 Paź 2004 Skąd: Radom
Wysłany: 2009-11-16, 13:20
Widzę, że zainteresowanie tematem jest, bo zajrzało tutaj 238 osób ale odzew minimalny, ponieważ tylko 16 osób głosowało a wpłaciło jeszcze mniej, pewnie na palcach jednej ręki by policzył. Czyżby los dzieci z Domu Dziecka był Wam obojętny?
Wysłany: 2009-11-17, 15:52
BM 6, może przydał by się jakiś bezczelny pop-up informujący o akcji i delikatnie sugerujący zasilenie konta : ] można też porozsyłać majle do osób które zapominają się logować z informacją o akcji.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Wrz 2007 Skąd: Warszawa Tarchomin
Wysłany: 2009-11-19, 01:33
Od Królików poleci pod koniec miesiąca, jak parę złotówek się pojawi... Miałem parę dziwnych wydatków w tym miesiącu (w większości niestety w związku z usterkami w moim aucie).
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 08 Maj 2005 Skąd: WPR ;)
Wysłany: 2009-11-19, 10:20
Hejka!!!
A ja tez mialam duzo wydatkow w tym miesiacu, ale postanowilam ze zrezygnuje z kilku paczkow i wplata juz poszla
Panowie jak zrezygnujecie z dwoch piwek albo jednej pizzy i wplacicie nawet te 10zeta to grosik do grosika i uzbiera sie miarka. Jest nas tyle na forum ze te 10 czy 20 zeta to bardzo duzo. Poza tym mozna pare groszy w tym miesiacu i pare w przyszlym zeby nie obciazyc konta zbytnio.
Nie bądżźźźcccie żyly i wyciagnijcie te weże z kieszeni hi hi hi
W grudniu pójdzie kasa ode mnie i od kilku moich znajomych.
[ Dodano: 2009-11-23, 02:28 ]
580 osób odwiedzających - a zalatuje fajansem!!!!Z tych 580 osób na dzień dzisiejszy odpowie 10 z czego 0,1 przyjedzie.Mimo,że święta i dla niektórych płytkich ludzi KRYZYS,WSTYD????
nie!!samopoczucie??TAK!!
Powstało na naszych łamach BEEMKA-KLUB kilka innych formacji BMW(jak grzyby po deszczu!!) i zamiast czerpać PRZYJEMNOŚĆ Z JAZDY czerpiemy WROGOŚĆ z POSIADANIA.
Gówno Was obchodzi co napiszę,bo większość Was nie była Tam w DD (Dom Dziecka),lubi się pokazać ............................................... nie oto chodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Co roku jest to tamo nie ma być tak samo,ma być inaczej!!!.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
........Wpłacam I ratę . Byłoby miło "pobić" w tym zeszłoroczną , łączną wysokość wpłat.
Próbujemy ???????????????? PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
W takim razie i ja dorzucę od Siebie parę groszy Obserwuję temat i mam nadzieję że uda mi się wybrać z resztą grupy do dzieci Zobaczę czy mam jakieś ubrania w domu niepotrzebne i jeżeli będą to na pewno oddam Dzieciakom