Witam. Po długim poszukiwaniu taniej dobrze wyposażonej 7er znalazłem.
Była bita ale zauroczył mnie silnik zero bujania wypadania zapłonów dziwnych dymków.
Poza tym ma ładne wyposażenie i wszystko prawie działa poza tylną roletą i klimą ale czego chcieć od auta za 3.5 tys zł
Narazie rozglądam się za brakującymi elementami czekam tylko na wypłate i działam.
Teraz zdjęcia mam tylko jak narazie z allegro:
fajny egzemplarz ci się trafił, to że bita to trudno się mówi, ważne że by ćwiartka ne była wspawywana
i cena jest ok w porównaniu do wyposażenia jakie jest, co masz w niej do roboty
pozdro
Do roboty jest trochę rzeczy z elektryki padnięty szyber dach, szyba z tyłu lewa się nie opuszcza, ta nieszczęsna roleta nie działa, parę elementów wnętrza brakuje, nie ma radia i mam dwa wyjścia albo będzie ta bavaria profesional albo muszę nową wiązkę prowadzić całą, klima nie działa jeszcze nie wiem czemu, i to chyba wszystko jeszcze może filtry oleje ale to standard.
Plany są ale to na przyszły sezon teraz będzie tak jak jest. Ten tłumik napewno wyleci chce taki z 750.
Gaz będzie ale sekwencja narazie szukam jakiegoś normalnego zakładu wszędzie walą ceny z kosmosu jak narazie.
Gratulacje - dobra fura, dobra cena i dobre wyposażenie.
Za te pieniądze sam bym ją brał w ciemno.
Bardzo fajnie, że jest szyber, tylko musisz go odpalić. No i całe szczęście, że już masz założony przez kogoś szeroki grill, bo auto zdecydowanie lepiej z nim wygląda.
masz rację zmień ten wydech bo do 7-er to w ogóle nie pasuje
Gratuluje dobrego zakupu
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA