Witam. Właścicielem autka jestem od maja 2009 roku. Jest to Touring w kolorze Sterlingsilber metallic. Przebieg na chwilę obecną 158 000km. Jezdzi na syntetyku. Silnik M20B25 i automatyczna skrzynia biegów. Z wypasów: grzane sportsitze, 4x el szyby, wycieraczki reflektorów, skrzynia biegów z trzema trybami pracy economy, sport i winter, kierownica m-tech I w skórze, biegałka w skórze, OBC I, elektryczne kinderblokady tylnich szyb jak i wszystkich 4 szyb. Auto od pierwszego wlasciciela. Nigdy nie sciagane przednie błotniki (ori gumki na łączeniach z budą).
Fotka z otomłoto:
a Tu już u mnie:
z modów:
usuniecie tylniej wycieraczki
lampy tył:
czarny ryj:
przez chwile zabudowa własnej roboty:
zastąpiona głośnikami w boczkach ze względów użytkowych (często wożę w aucie rower):
doszły ciemne migacze na przód
tutaj z koleżanką:
Plany:
na wiosnę MTS -70/55 i BBS RC 17" 8j + 205/40
zima 2010 swap na m52b28 (rejestracja jest nie przypadkowa )
w między czasie detale: xenon, audio, dokładka is, poprawki lakiernicze, ciemne szyby itd
coś takiego ma być:
na koniec fotki z naszej ostatniej wspólnej sesji:
pzdr
_________________ STOLTOM - Stolarstwo; usługi i produkcja. Okna, drzwi, zabudowy, okiennice, podesty, balustrady, parapety, galanteria drzewna, zabudowy pod audio i WSZYSTKO inne wg zamówień! Zapraszam! 697747821
Touring konkretny szkoda ze automat.
Albo mi sie wydaję albo stała ona jakis czas temu na allegro za smieszne pieniadze i zaraz znikła.
tomeczek Poszukaj zanim napiszesz !!! G Squad Garage
Doczy: 11 Kwi 2009 Skd: szczecin
Wysany: 2009-11-29, 12:17
na początku mowilem 'szkoda ze automat,no ale i tak bedzie swap to sie manuala wrzuci'... teraz zmenilem zdanie. Przyjdzie M52B28 + automat 5cio biegowy. Ja się w drift nie bawię bo nie mam takich umiejętności. Auto słuźy mi do dynamicznego przemieszczania sie z punktu a do punktu b. Automat w połączeniu z dynamicznym motorem to na prawde rewelacyjna sprawa
pzdr
_________________ STOLTOM - Stolarstwo; usługi i produkcja. Okna, drzwi, zabudowy, okiennice, podesty, balustrady, parapety, galanteria drzewna, zabudowy pod audio i WSZYSTKO inne wg zamówień! Zapraszam! 697747821
ladniutka jest gratuluje wycieraczek na lampach... niezly rarytasik
plany bardzo fajnie wygladaja. duzo wiecej pali ałtomacik?? jak to wogole chodzi okiem uzytkownika?
_________________ Życie bez wymarzonego samochodu wydaje sie trudniejsze...
Bardzo ładny turas. Zostawiłbym go raczej w oryginale, ale to już twoja decyzja. Co do automatu to dla mnie plus z takim silnikiem (dodatkowo mamy tutaj gwarancje, że motor jest zdrowy i nie był katowany przez amatorów latania bokiem).
Wygląda na bardzo zadbaną, mody idą w dobrą stronę, życze powodzenia
tomeczek Poszukaj zanim napiszesz !!! G Squad Garage
Doczy: 11 Kwi 2009 Skd: szczecin
Wysany: 2009-11-29, 22:59
tylmanek88 napisa/a:
ladniutka jest gratuluje wycieraczek na lampach... niezly rarytasik
plany bardzo fajnie wygladaja. duzo wiecej pali ałtomacik?? jak to wogole chodzi okiem uzytkownika?
w trasy nie latam raczej ale jak raz lecialem to zjadła 11l/100km
w mieszanym na codzien w 15l/100km sie zamykam
a jak mnie zło prowadzi i szatan siedzi na ramieniu to i 22l/100km siorbnie
okiem użytkownika to kocham moje E30
pzdr
[ Dodano: 2009-12-31, 03:14 ]
siema. zabralem sie w wolne dni za auto. wymyslilem sobie pomalowanie zacisków hamulcowych i kilka innych pierdółek. kupilem odpowiednie farbyi sie zaczelo. zaciski dostaly czarny mat. na przednim zrobilem probe- czesc czerwona a czesc czarna ale wyszlo tak jak przypuszczalem - wsiowo, wiec prysnalem calosc na czarno
od razu jakoś tak lepiej hamują
poza tym auto dostało poprawkę przednich migaczy bo był niedopracowane , polerkę dachu bo drażniły mnie rysy na nim, nowy lakier na przedniej dokladce zderzaka bo tez mnie raziła jedna rysa
auto umyte, nawoJskowane, wypolerowane i ogólnie jakoś tak lepiej od razu
Ostatnio zmieniony przez tomeczek 2009-11-29, 23:00, w caoci zmieniany 1 raz