kozak sie z niej zrobil niesamowity!
co to za zawias tam siedzi? jest rewelacyjnie!
opis poprosimy zmian poi Piotrusiu!
Co do zawiasu z przodu jest ten sam który miał Piotr niestety do tej pory nie wiem jaka to firma bo na springach niema napisów i na amorach też nic nic niema , na tyle jest gwint k-sport max obniżony.
Po kupnie e30 od Piotra przez pierwszy rok poznawałem właścicieli e30 z poznania i okolic z czasem coraz więcej rzeczy chciałem zmienić .
Co się zmieniło :
NADWOZIE
Ori mt2
Odnowiony lakier
Brock b1 4x9' et 15 2cm dystans
Spolerowane końcówki wydechu z kwasu
Klapa bez znaczka i lotki
WNĘTRZE
Fotele mirco
Kierownica momo obszyta nową skórą i nićmi w kolorach m
Gałka z m5 e39
Elektryczny szyber (jeszcze w piwnicy)
Sprzęcik
Brakujące plasticzki
MOTOR
M20b25 składany od podstaw nie wymagał remontu ale praktycznie ze starego silnika został blok, korby wał i tłoki reszta nowa, głowica po kompletnej renowacji . Nic nie było modyfikowane wszystko ori
Do zestawu short shifter z3 M szpera 4.10
Zdjęcia silnika za jakiś czas bo robię porządek po pracach lakierniczych za 150km będzie dotarty i za jakiś tydz pojadę na hamownie i wszystko się okaże
Ps.dzięki Makilus za założenie tematu w Borsku się odwdzięcze
Ostatnio zmieniony przez Borbet 2009-09-07, 23:43, w caoci zmieniany 1 raz
wyszlo na prawde dopieszczone E30 w sedanie, M-Tech wygląda rewelacyjnie, przy tej glebie jest kosmos - brak spoilera na klapie pasuje tutaj - choć mi sie bardzo on podoba, wielki szacun za wlozenie m20 - jest już coraz mniej tych silników pod maskami e30 - wszędzie tylko plastik i plastik
auto powala na kolana - gratulacje
Na fotach wygląda zarabiscie ale na żywo jest duzo lepiej,ten kant jest przekozacki i na żywo zrył mi głowe a jak sie nim przejechałem kilka dni temu to stwierdziełem ze cabrio to jakaś porażka i teraz coraz intensywniej mysle o przesiadce na coupe lub sedana...
Dzięki za pozytywne opinie chociaż zostało jeszcze parę niedociągnięć które z czasem zniweluje narazie muszę się nacieszyć po prawie 5 miesięcznej przerwie
Widziałem w borsku i wyglada Tylko dlaczego wstydzisz sie znaczków bmw
To nie, że wstyd-tylko po prostu prawdziwy german jest "ohne emblem"
A fura wiadomo przekozak i nie ma o czym gadać-też mam tam swój wkład
Tez nie lubilem braku znaczkow ale bez lotki mt2 mysle ze gladka klapa pasuje do zderzaka wiec tak zrobilem ale z przodu jest i zostanie napewno .
Fajnie ze piotrkowi poprzedniemu wlascicielowi sie podoba a co do ekscesow zwiazanych z autem to wole nie wiedziec