Witam mam taki problem a zarowno pytanie kupilem sobie elektryczne szyby na przod jak to podlaczyc co mi jeszcze potrzeba ? Czy mam w aucie wiazke orginalnie pod elektryczne szyby
czy musze taka wiazke w drzi kupic co jeszcze potrzeba jakies przekazniki i jakie i gdzie je wlozyc albo cos wiem ze te kable z drzwi z centralka trzeba a co w srodku czy sa kable pod przyciski czy tez trzeba wiazke puszczac ? Ito samo sie tyczy halogenow co mi potrzeba mam juz halogeny oraz przycis do halogenow i czy tez sa jakies kable orginalne czy trzeba puszczac jakie i co z przekaznikami prosil bym was o jakies rady szczegoly itp z gory dziekuje
_________________ TŁUMIKI SPORTOWE NOWE I UZYWANE PW
Ostatnio zmieniony przez daniello 2009-12-06, 19:43, w caoci zmieniany 1 raz
jeśli chodzi o halogeny to wkładasz i niema problemu wiązka jest tylko kupujesz przełącznik i przekaźnik natomiast z szybami różnie bywa... teoretycznie wiązka powinna być ale to teoretycznie najgorsze jest to , że tam mechanizmy są na stalowych nitach... a nie tak jak w e30
ps. To Ty chcesz bre odemnie?
Jak chcesz wiedziec czy jest wiazka to podnies tunel srodkowy tam gdzie powinny byc przełaczniki od sterowania. Jak sa wtyczki do przełaczników to wiazki powinny byc min. do słupka A podciagniete. Wtedy kupijesz mechanizmy z wiazkami w drzwi i przełącznikiem zakładasz wpinasz i jazda.
witam nie mam wiazki do el szyb i co robic nabylem juz wiazke z drzwi l i p czy musze dalej kupic wiazke przez caly samochod czy od drzwi podlaczyc na krotko ale nie chce robic drutciarstwa tylko podlaczyc jak trzeba gdzie znajduje sie reszta kabli z modulem od automatycznego zamykania i otwierania szyb czy ona jest pod kanapa z tylu i czy wiazka od szyb jest na stale z cala wiazka od wszystkiego nierozlaczalana czy sama wiazke od szyb da sie odpiac moze ktos to robi l dzieki wielkie za wskazowki zdjecia lub cokolwiek
_________________ TŁUMIKI SPORTOWE NOWE I UZYWANE PW
RobertE34 Poszukaj zanim napiszesz !!! Bardzo Mądry Wydatek
Doczy: 05 Gru 2009 Skd: Warszawa
Wysany: 2009-12-07, 00:03
Też się ostatnio interesowałem tematem. Niestety w E34 nigdy nie wiadomo, czy jest wiązka, póki się nie sprawdzi fizycznie (tak, jak koledzy już powiedzieli). Jeden model miał, inny nie...Osobiście szkoda mi było rozkręcać boczki i środek, więc zrezygnowałem z pomysłu.