Ja sie wstepnie nastawiam sie na pierwszy wypad w maju, moze dlugi weekend. Pogoda na zachodzie Niemiec juz wtedy powinna byc ladna. Zaczynam odliczac dni. Okazuje sie, ze Nordschleife jest jak narkotyk, to jest tak dobre, ze powinno byc nielegalne:)
_________________ 80' E21 323i
tomeczek Poszukaj zanim napiszesz !!! G Squad Garage
Wysłany: 2010-01-08, 19:12
Marcin, filmik rewelka!
Gdzies tam, daleko w marzeniach jest weekend spedzony na Nurburging... moze za rok albo dwa...
pozdro
_________________ STOLTOM - Stolarstwo; usługi i produkcja. Okna, drzwi, zabudowy, okiennice, podesty, balustrady, parapety, galanteria drzewna, zabudowy pod audio i WSZYSTKO inne wg zamówień! Zapraszam! 697747821
http://www.rent4ring.com/ - a może warto coś wypożyczyć? Pamiętajcie, że dzwon kosztuje x2 - auto, ewentualna naprawa toru i takie tam
Tak samo w przypadku zepsucia się auta - holowanie i ewentualne zatrzymanie toru to słony koszt...
Ł.
Wynajem jest drogi
W przypadku szkód na aucie jest duży udział własny w naprawie takiego auta
Satysfakcja z przejazdu swoim autem jest 100 razy wieksza
Mozliwosc umieszczenia naklejki z Nordschlife na aucie:)
Cześć
Już czas odezwać się w temacie
Na wstępie Marcin gratulacje. Rewelacja
Tymon może już czas napisać termin
Niesamowicie się cieszę i nie mogę się doczekać wyjazdu. Zresztą tak samo jak BTD
Do grona śmigiełek, w "Zielonym Piekle" dołączy z nami (na lawecie) MITSUBISHI EVO IX
Z Tymonem ustalilismy już date wyjazdu czyli 25, 26, 27 czerwca. kto chce jechac niech sie zgłasza. Tylko poważne osoby prosze a nie takie co dzień przed wyjazdem stwierdzą, ze nie mogą bo maja obiad u babci.
Tylko beemki dopuszczone?
Ja chetnie bym sie wybral, mysle ze oprocz mnie mozliwe ze z dwie czy trzy osoby. Jedyne co mnie moze zahamowac to remont skrzyni biegow.
Wy w jakis sposob organizujecie ten wyjazd, czy to po prostu towarzyskie robienie listy kto bylby chetny pojechac w ten weekend?
Pozdr
sajfer, podaliśmy datę wyjazdu
Każdy musi sobie sam zarezerwować hotel itp.
U nas sprawa wygląda tak, że jedziemy z dzieciakami itp. dlatego trudno będzie się "dostosować" do grupowego wyjazdu.
Pozdrawiam.
_________________ Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
Aaa. Ok, bo tak napisal Marcin, zeby sie zglaszac wiec myslalem ze chcecie zrobic duzy grupowy wyjazd.
To nic, ja na pewno sprobuje pojechac w tym roku, ale najpierw zrobie remont skrzyni biegow, pozniej bede wybierac termin.
Pozdr
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
....i znow powrot do m52b28
Zycie jest zbyt krotkie zeby jezdzic Dieslem
Wyjazd tuż, tuż a tu cały czas cisza w temacie. Cześć Panowie
Marcin masz już nocleg zamówiony
Mam propozycję zorganizowania spotkania ekipy jadącej ze śląska Może jakiś wieczorek uda się wspólnie dopasować i coś dogadać
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź