Najbardziej skąpe wyposażenie jakie kiedykolwiek miałem, ale ta prostota właśnie mi się bardzo podoba. Auto zakupione w stolicy za bardzo dobre pieniądze. Piękność to obecnie nie jest, ale plany takie jak w przypadku moich pozostałych beemek, więc nie powinno być lipy. Powoli do przodu na sprawdzonych patentach. Będzie się gołego szczura doposażać.
Ma być jak zwykle nisko i szeroko oraz luksusowo, ale auto buduję z przeznaczeniem na codzienną jazdę, więc bez szału...
Aha - tak zdrowej budy w e30 jeszcze chyba nie miałem.
Vehicle information
VIN long WBAAK510X09839222
Type code AK51
Type 316I (EUR)
Dev. series E30 ()
Line 3
Body type LIM
Steering LL
Door count 2
Engine M10
Cubical capacity 1.80
Power 66
Transmision HECK
Gearbox MECH
Colour LUXORBEIGE METALLIC (219)
Upholstery NUTRIA (0253)
Prod. date 1987-07-20
Order options
No. Description
270 WIDER TYRES
400 SLIDING SUNROOF MANUAL
650 BMW Bavaria C
680 MANUAL AERIAL
690 CASSETTE HOLDER
Tuningowe wstawki to tylko miły dodatek do zdrowej budy
Blacha wygląda pięknie rzeczywiście. Jeśli wykluczyłeś też podłogę i wnęki w bagażniku i właśnie okolice szczura, czyli wlew paliwa i nadkola od dołu to jest idealnie wręcz... Piękna baza do czegokolwiek. Powodzenia High-Tech, będę śledził temat na pewno
Aczkolwiek nadwozie w pięknym stanie... Tylko pozazdrościć, szkoda że to "dopiero" 1987, a nie jakiś 82-84
Powodzenia w swoich planach!
PS. Tapicerka jest Nutria z tego co widzę po VINie i zdjęciach? Zachowujesz oryginał, czy będziesz zmieniał? Bo jeśli masz zamiar zmieniać, i wykładzina jest w dobrym stanie to chętnie przygarnę!
Ostatnio zmieniony przez Bloody 2009-12-22, 12:47, w caoci zmieniany 1 raz