Wszyscy sie chwalą to i ja postanowilem pochwalic sie swoim nowym nabytkiem
89rok produkcji, pierwsza rejestracja w Luksemburgu, w 2002r. przyjechała do Polski i od tamtej pory do ostatniego piątku miała jednego właściciela w kraju, drugim i obecnym jestem Ja
Co do wyposażenia i samego silnika to narazie bardzo skromnie bo tylko 1.8 w serii a wśrodku z "bajerów" to tylko elektryczne lustereczka są-nawet wspomagania nie ma . Auto kupione ze względu na super stan blacharski i już niedługo zostanie mocno i solidnie przebudowane zarówno pod względem mechanicznym jak i w środku. Będe sie przypominał podczas każdego kolejnego moda
Pozdrawiam wszystkich
P.S. Jak ktoś jest zainteresowany to moge odsprzedać te srebrne elementy w środku(korbki do szyb, gałka skrzyni biegów i uchwyt ręcznego) które wg. mnie pasują tam jak piernik do wiatraka, aha i skórzane siedzenia również mogę odsprzedać niebawem
Fotele są okropne
Na zdjęciach wygląda całkiem przyjemnie
Radości z jazdy
Zgadzam się fotele w pierwszej kolejności powinny pójść won! Ale jako że nie ma na alledrogo ofert sportsitze to narazie musze sie wozić na tych "pieknych" stołkach
Czy to nie ta co stała za ok 7,5k na alledrogo? Poznaje po fotelach Jak tam ma się sprawa z szyberdachem? Bo podobno troche odstaje ale jest to jaki unikatowy szyber
Troche czasu upłyneło, niedawno przyszło pare nowych gratów do mej Buni
1. Amory, Bilstein B8 Sprint narazie kupiłem tylko na tył, przód też niebawem zawita do mych drzwi-montaż i tak planuje na wiosne wiec nie ma cisnienia
2. Gałka zmiany biegów oraz mieszek- jedno i drugie piękne nowiuśkie i lśniące
URL=http://img191.imageshack.us/i/gaka.jpg/][/URL]
3. Rozpórka na przód firmy JOM- mam nadzieje że sie sprawdzi i mnie nie zawiedzie
URL=http://img194.imageshack.us/i/rozprkaprzd.jpg/][/URL]
4. Rozpórka na tył, D&W
URL=http://img686.imageshack.us/i/rozprkaty.jpg/][/URL]
6. No i na koniec- uchwyt hamulca ręcznego. Też najzwyklejszy seryjny...
Narazie to by było na tyle. Póki co nadal poszukuje sportsitze, a jeśli ktos jest zainteresowany kupnem moich obecnych foteli przód/tył to zapraszam--chętnie sprzedam
CDN...
P.S. na pokład wjechały też oryginalne korbki do drzwi no ale w tym przypadku chyba obejdzie sie bez foto relacji
Kolego, wszystko to o co pytasz kupiłem na allegro
Tą gałkę to mogę ci nawet odsprzedać...kupiłem ją około miesiąca temu jako podświetlaną---tak się podjarałem że bedzie mi swieciła w nocy, że założyłem "na chwile" żeby sprawdzić jak działa,ale w tym moim durnym podnieceniu zapomniałem zabezpieczyć kabelka który daje napiecie do gałki i go przeciąłem . Gałka działa, wsyzstko gra jednakże nie świeci.
Jeśli jesteś zainteresowany to wal na PW.. BAAARDZO atrakcyjna cena, zapewniam
Gałka mi się nie podoba Orginał to orginał.
Fajnie że doprowadzasz auto do seryjności
Co do gałki to kwestia gustu myślę... nie jest tragiczna, mi się podoba, a już napewno jest nieskończenie lepsza od aluminiowej poprzedniczki, która szpeciła wnętrze jak ta lala
Z autka mam zamiar zrobić laleczkę, bez większych odstępstw od oryginału ( gałka ). Jeszcze pare rzeczy zostało do zrobienia ale to będe sie chwalił na bierząco gdy coś kupie, dokupię, zmienie .itp itd.
moze sam wzor felg się komus nie podoba ale ET felgi i profil opony idealnie pasuja do tego zestawu, miód... ja juz bym tak jezdził... i kazdy zwroci uwagę..
_________________ wszystko można...ale nie zawsze wypada.
Mnie osobiście koło nie gra... Mogło by być coś ciekawszego
W takim zestawieniu kupiłem auto ale mi również nie podobają się te felgi i wiem że napewno pójdą w odstawkę na sezon letni...Póki co czekam na felgi i oponki na zime, bo jak dotąd po śniegu jeszcze autem nie jezdziłem szczerze to wcale mi to nie przeszkadza...szkoda auta na te śniegi i sól.
Kółka na lato ---jakieś BBS'y, może model RM lub RC, a jak bóg da i portfel pozwoli to RS
Nowy rok się zaczął, to i nowe graty dotarły do mnie i czekają na montaż w aucie
kika sztuk kołeczków rozporowych, bo starych nie było wogóle lub były już zniszczone bądz nie oryginalne
Kanapa z podłokietnikiem, materiał w super stanie, na zdjęciach troche brudny ale nigdzie nie przetarty, lecz pójdzie do obszycia w skóre--> więc oryginalny materiał z kanapy będzie do sprzedania
Fotele skórzane Konig i to by było na tyle jak narazie jeśli chodzi o upgrade'y auta.
W następnej kolejności planuje zakupić wspomaganie oraz tylną belkę z tarczami
No powiem szczerze że zmiany jakie w niej wprowadzasz zmierzają w bardzo dobrą strone...:) Gratuluje autka, dobre wybrałeś felgi, lakier świetnie się świeci, powodzenia w dalszych modach i zajrzyj do mnie
Dzieki chłopaki, za miłe słowa. W ostatnim czasie na allegro pojawiły sie sportsitze w Bardzo atrakcyjnej cenie, więc nie zastanawiając sie ani chwili złapałem za słuchawke i po paru minutach rozmowy stałem sie właścicielem całkiem dobrze zachowanych kubełków i kanapy tylnej od IS'a . Konigi sprzedałem. W miedzy czasie dokupiłem zagłówki do kanapy tylnej, razem z mocowaniami, wiec zadnej rzezby przy zakładaniu nie bedzie . No i w ten piątek też kupiłem kiere M Technik 2 i dogadałem sie co do CAŁKOWITEGO pakietu ospojlerowania M technik 2
Na pokład a w zasadzie narazie do garażu wjechała też klima, tylna belka pod tarcze i wspomaganie