Wysłany: 2009-12-29, 20:41 Profesjonalizm i perfekcja
.Witam Nie chwaliłem się jeszcze na naszym forum ,że dzieki Luk'owi 325 posiadam od niedawna E30 z motorkiem s50b32.......Ale warto "oddać co cesarskie cesarzowi a co boskie bogu".
Zatem ........warte podkreślenia jest profesjonalne podejście Luk'a do wykonania swap'u. Gdyby seryjnie BMW montowało silnik s50b32 w E30 to wygladało by to dokladnie tak jak w moim autku.Schludnie , czysto , konkretnie , wszystko przemyslane i na swoim miejscu . Silnik wyglada jak wyjety z fabrycznej palety i zamontowany zgodnie z procesem technologicznym ..........Ale to nie wszystko . Wrażenie zrobiła na mnie dbałośc o szczegóły , perfekcja w podejściu do swapu .Dostałem czysty wymyty zbiorniczek wyrównawcy płynu w chłodnicy , tak samo zbiorniczek płynu do spryskiwaczy , uszkodzone przewody elektryczne do niego - zostały naprawione i ......wszystko dziala.Był zamontowany OBC II jako "zapchajdziura" - został podłączony i ............oczywiscie działa ! Nie potrafię wymienic wszystkich elementów które Łukasz dotknął swoją ręką i jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki wszystko działa lub wyglada jak nowe ...........Tą drogą dziekuję Łukaszowi za profesjonalne i perfekcyjne podejście do swap'u !! Mogę napisac jak na Allegro....."wszystko OK , polecam gorąco"......i tak własnie robie w tej chwili . Az brakuje mi słów by wyrazic moje uznanie dla pracy Luk'a ! Dziekuję , pozdrawiam i wiem gdzie w Tarnobrzegu skręcic do właściwej firmy !! Dziekuję .......PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Ostatnio zmieniony przez nokerman 2012-02-05, 16:09, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2009-12-29, 21:03
Ja widziałem swapy Luka w paru E30stkach i dlatego jak przyjdzie czas na M62 w E28 to zgłoszę się do niego o różnych swaperach już słyszałem złe opinie ale o Luku ciągle same pozytywy.
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
.Witam samochód aktualnie w malowaniu , ale jakies zdjęcia komory silnikowej mam. W tej chwili wyjeżdżam na klubowego sylwestra to najwcześniej w niedzielę cos wkleję jak to wygląda pod maską .
Wrażenia z jazdy ,jak dla mnie są niesamowite.Nie ma problemu komuś "odjechać" na drodze . Miałem sytuację ,że jadę przez obszar zabudowany , "przepisowo" 60-65 km/h i widzę jak z tyłu na zderzaku siedzi mi jakis Citroen xsara. 100 metrów przed końcem obszaru facet miga lewym kierunkowskazem ,że będzie wyprzedzał . Koniec obszaru zabudowanego , włączam prawy kierunkowskaz , zjeżdżam na pobocze i ....pełny gaz na IV biegu ...............Po 5-6 sekundach facet jest około 150 metrów z tyłu . Co on sobie pomyslał , jeden Bóg wie ..............Wiem za to co oznacza hasło BMW "Radość z jazdy" .......Dzięki Luk !!!.....PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Wysłany: 2009-12-30, 09:45
Heniu normalnie szalejesz
Teraz masz dwie piękne E30 i obie bardzo szybkie i jak tu nie podzielać hasła Radość z jazdy
Pozostaje ci tylko pogratulować i czekamy wszyscy na fotki
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Pomógł: 11 razy Dołączył: 19 Mar 2004 Skąd: Warszawa Skorosze
Wysłany: 2009-12-31, 01:36
Heniek jesteś wariat!
Albo to właśnie TY jesteś prawdziwym Hardkorem!!
Brawo za podejście do życia!
I brawo za pomysł na furę!
Dzięlę z Tobą radość na razie wirtualnie, ale jak obaj wiemy, już niedługo!
Czekamy z niecierpliwością na jakieś zdjęcia! Wszystko jedno jakie! Daj Ludowi bo Lud Cię błaga!
Pozdro
Klubowicz
Wysłany: 2010-01-04, 11:55
Ślicznie Heniu Druga piękna zabawka , mam nadzieje że zobaczę ją na jakimś zlocie
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 08 Maj 2005 Skąd: WPR ;)
Wysłany: 2010-01-04, 12:03
Nie wiem dlaczego ale przeczytalam profesjonalizm i erekcja hehehe
Piekny silniczek juz slysze jak robi wrrrrrummmmm Mam nadzieje zobaczyc kiedys to cudo na wlasne oczy. Na zdjeciach robota rzeczywiscie wyglada na perfekcyjna...
.....Do wiosny zostają seryjne ( a samochód i tak nie jeździ ,gdyz jest malowany i trwa mały blacharski remont. Z wiosna autko ponownie ląduje u Luk\a i montowana będzie konwersja na 5 x 120 . Felgi BBS RC 8J x 17 i 9J x 17 juz czekają na polerkę........Hamulce to koniecznośc i ja doskonale zdaje sobie z tego sprawę........PZDR - henry
PS. Tymon ! Nie widzę nic na PW ..................
_________________ HENIEK
Klubowicz