WItam!
Kupilem fele RH ZW1 17x8.5cala.
Srodki sa czarne.
Ale chcialbym zobaczyc jakies wasze sugestie, najlepiej poparte fotkami jaki kolor srodka felgi.
E30 ma kolor bialy, tzn. bedzie miec
sam walkowalem temat bo mialem kupic RH ale wyszlo inaczej, widzialem sporo fotek sporo sie wtedy naszukalem i bralem pod uwage tylko opcje z czarnym srodkiem ewentualnie szarym (bo mam kolor delfina) a do bialej nie widze innej opcji jak z czarnym srodkiem, bedzie agresywnie i ladnie
tutaj zw1 8'' ale historyjka zakonczona nieprzyjemnie dla wlasciciela
ZDJECIA
A powiedzcie mi jakie dystanse do tych alusków bo mam takie 17" 8" szer ET60 i do tego aluminiowe dystanse na przód szerkości 35mm i za dziada mi nie pasuja opierają sie już o lage gdy auto jest u góry poprzedni właściciel je miał na e30 i pasowało wszystko mam przerobioną lage na z cienkiej na grubą poprzednik miał grubą. Może to być wina lagi?? mam zawias od Koniego.
_________________ Sheer Driving Pleasure--> BMW
tomeczek Poszukaj zanim napiszesz !!! G Squad Garage
Wysłany: 2010-01-10, 11:30
ja zrobię tak
_________________ STOLTOM - Stolarstwo; usługi i produkcja. Okna, drzwi, zabudowy, okiennice, podesty, balustrady, parapety, galanteria drzewna, zabudowy pod audio i WSZYSTKO inne wg zamówień! Zapraszam! 697747821