Pomg: 11 razy Doczy: 24 Gru 2006 Skd: Stalowa Wola/Kraków
Wysany: 2010-01-18, 22:32
grzesiekd111 napisa/a:
MAJSU napisał/a:
Kolego sorry ale dobijasz ortografią
Łoncznik
Załonczyć
kolega czepiasz sie drobnostek , chcialbym usluszec odp. na temat , za ortografie miałem wywody w szkole więc daruj......
I bardzo dobrze, że się czepia ! Aż żal patrzeć jak wiele osób nie umie pisać po polsku...Dlaczego komuś ma się chcieć Ci pomagać skoro Tobie nie chce się nawet nacisnąć zakładki "pisownia" i napisać poprawnie kilku słów?
Ostatnio zmieniony przez alexil 2010-01-18, 22:33, w caoci zmieniany 1 raz
kolega czepiasz sie drobnostek , chcialbym usluszec odp. na temat , za ortografie miałem wywody w szkole więc daruj......
I bardzo dobrze, że się czepia ! Aż żal patrzeć jak wiele osób nie umie pisać po polsku...Dlaczego komuś ma się chcieć Ci pomagać skoro Tobie nie chce się nawet nacisnąć zakładki "pisownia" i napisać poprawnie kilku słów?
To co się dzieje od jakiegoś czasu na forach to po prostu totalna porażka. 20 letni analfabeci którzy jeszcze się burzą że ktoś im zwrócił uwagę
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
tak sobie strzelił z wiekiem, im później tym gorzej
zresztą nawet jak odpisujesz to nie wkurza Cię to że połowa tekstu jest podkreślona na czerwono??
gdzieś mam instrukcję do E32, będę miał chwilę to wrzucę, może akurat zdążysz napisać 1 posta bez błędu ort
Pomg: 11 razy Doczy: 24 Gru 2006 Skd: Stalowa Wola/Kraków
Wysany: 2010-01-20, 15:10
grzesiekd111 napisa/a:
dysortografia to choroba
Nikt nie ma do Ciebie żalu o to, że nie radzisz sobie z ortografią ale o totalny brak chęci jej zwalczania-po to właśnie jest opcja "pisownia" żeby nie robić błędów. Wystarczy odrobina chęci.
żeby się załączyło , musi być ponizej 15 st .
wciskasz zeit 2x ustawiasz godzinę i zatwierdzasz sr .
Jak ustawisz będzie się świeciła dioda przy przycisku zeit .
jak mruga to znaczy że jest w trybie pracy .
Rozumiem że masz drugi akumulator w bagażniku z lewej strony . Sprawdź czy jest sprawny .
a to orginał webasto na bank
jakieś kable z niego idą, oznaczenia jakieś ma??
sprawdziłeś bezpieczniki wszystkie w aucie??
wrzuć jakieś foty poglądowe, może się coś wyjaśni
pozdrawiam
Ja bym podjechał gdzieś do dobrego magika od ogrzewań postojowych bo może świeca nie odpala lub coś innego. W okolicy torunia wiem kto się zajmuje bo pracowałem z gościem w Tir serwisie i zajmował się serwisowaniem sprzętu Webasto i Eberspacher.
_________________ Było E30 320i 83r Lapisblau Było E34 520i m30b30 90r Silver Jest E34 525i m52b25TU 90r Diamant schwarz metallic