PRINS i co jak teraz wyglądasz wśród fanatyków bmw ? jedna osoba tylko jest za Tobą....wiesz co nic bym nie powiedział jakbym nie widział tej poprzedniej aukcji....zauważyłem i jesteś dlatego oszustem dla mnie !! co to takie sprawdzić antene, nawet na necie to pisze! masa czarny kabel a czerwony plus zeby sie chowała, a jak da sie 2 do plusa to sie wyciąga.
W niemczech na ebayu tez robie zakupy i tam cos takiego nie przejdzie.
Teraz sie chcesz dogadać ? proponowałem Ci tyle razy przez telefon i na gg ze wyśle antene a Ty mi oddasz kase.......ale Twoje takie myślenie ze ją specjalnie zepsuje!! oddaje bo chce swoją kase i nic nie grzebie. Jestem normalnym człowiekiem !!!
Druga Twoja opcja połowa z 48 zł ....dla Ciebie 20 zł no to nic szkoda że nie chodziłeś na tą mate....chciałem 24 zł to Ty ze rozwale antene bo chcesz to widzieć ze uszkodzona. no sory nie jestem chory na głowe.
Dostałeś negatyw i tyle sprawa zakończona. Ostatni ras robie taki zakup na allegro....niesprawdzony.
Co do rzecznika praw obywatelskich to jest takie prawo....tylko nie obowiązuje to licytacji. Jak by tego nie było to do pracy nie pójde a Ci napisze taki list. Według mnie oszustów trzeba tępić ! A typem to siebie nazywaj
nie znam sie na tym antene sprzedaje jako niesprawdzona i z tego powodu absolutnie nie przyjmuje żadnego zwrotu ani negatywa !
jeżeli nie chcesz kupic to nie licytuj nie wycofuje żadnych ofert
ps. w jaki sposób chcecie komuś udowodnić czy sprawdzał towar czy nie ?
nie kumam tematu, jesli ktos licytuje towar gdzie w opisie jest takie cos to chyba podejmuje ryzyko tak?
to czy ta osoba wiedziala ze jest spiepszona to juz inna sprawa, ale kupujacy licytujac towar gdzie w opisie jest napisane jak wol "antene sprzedaje jako niesprawdzona i z tego powodu absolutnie nie przyjmuje żadnego zwrotu ani negatywa ! " w takim wypadku licytujacy kupuje kota w worku i albo sie uda albo ma plecy
tyle odemnie
nie kumam tematu, jesli ktos licytuje towar gdzie w opisie jest takie cos to chyba podejmuje ryzyko tak?
to czy ta osoba wiedziala ze jest spiepszona to juz inna sprawa, ale kupujacy licytujac towar gdzie w opisie jest napisane jak wol "antene sprzedaje jako niesprawdzona i z tego powodu absolutnie nie przyjmuje żadnego zwrotu ani negatywa ! " w takim wypadku licytujacy kupuje kota w worku i albo sie uda albo ma plecy
tyle odemnie
ja to wiedziałem....tylko jak juz pisałem potem okazało się ze ukrył poprzednią aukcje i też kupił takie kota w worku i posyła dalej. Wiadomo dalej jako nie sprawdzone bo jest kryty(a wiedział ze trup napewno)....by był ktoś inny ok wystawi pozytywa i dalej sprzeda. Ja czegoś takiego nie toleruje.....
Postaw sie w mojej sytuacjo Slawo...też byś się zdenerwowal pewnie i Co dał byś dalej pozytywa i dalej to pociskał na allegro ?
Killme... kupując chyba jasno i wyraźnie czytałeś co kupujesz... więc nie możesz mieć pretensji do nikogo poza sobą... Poprostu sam dałes się wydymać a cwaniacy na alllegro tylko czekają na frajerów. Sorry ale taka jest prawda. Wiedziales że kupujesz towar o nieznanej jakości o czym Cię poinformował sprzedający.
a co do Prinsa... pełen profesjonalizm pośrednik najlepiej zarabia tanio kupic drogo sprzedać... tu słowa uznania za żyłkę do handlu
A na marginesie dodam..." Rarytas... unikat..." wybacz ale rzygać mi się chce wobec takich sprzedających i nie wmawiaj, że nie wiedziałeś co sprzedajesz...
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.
no dałem dałem ale to trzeba ras sie tak sparzyć...... drugi ras takiego błędu sie nie popełni. Koniec tematu Wszystko wiadomo na temat sprzedajacego i jego rarytasu