BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: ChriS
2010-03-10, 20:47
Użytkownik allegro "Strypekdamian"
Autor Wiadomość
MAJSU 

Wysłany: 2010-03-10, 11:59   

slawo napisał/a:

sonda to ankieta przewaznie uliczna ;)
a idzie sie do SADU! :x
ps. dokladnie to "SĄDU" zeby ktos nie pomylil z polem na ktorym rosna jablka i inne

Tak jakby :D Ale może ktoś widział na drzwiach tabliczkę SOND :lol: i się pomylił.

Ostatnio zmieniony przez MAJSU 2010-03-10, 12:00, w całości zmieniany 1 raz  

killme 

Wysłany: 2010-03-10, 18:15   

PRINS i co jak teraz wyglądasz wśród fanatyków bmw ? jedna osoba tylko jest za Tobą....wiesz co nic bym nie powiedział jakbym nie widział tej poprzedniej aukcji....zauważyłem i jesteś dlatego oszustem dla mnie !! !! co to takie sprawdzić antene, nawet na necie to pisze! masa czarny kabel a czerwony plus zeby sie chowała, a jak da sie 2 do plusa to sie wyciąga.
W niemczech na ebayu tez robie zakupy i tam cos takiego nie przejdzie.

Teraz sie chcesz dogadać ? proponowałem Ci tyle razy przez telefon i na gg ze wyśle antene a Ty mi oddasz kase.......ale Twoje takie myślenie ze ją specjalnie zepsuje!! oddaje bo chce swoją kase i nic nie grzebie. Jestem normalnym człowiekiem !! !!!
Druga Twoja opcja połowa z 48 zł ....dla Ciebie 20 zł no to nic szkoda że nie chodziłeś na tą mate....chciałem 24 zł to Ty ze rozwale antene bo chcesz to widzieć ze uszkodzona. no sory nie jestem chory na głowe.

Dostałeś negatyw i tyle sprawa zakończona. Ostatni ras robie taki zakup na allegro....niesprawdzony.
Co do rzecznika praw obywatelskich to jest takie prawo....tylko nie obowiązuje to licytacji. Jak by tego nie było to do pracy nie pójde a Ci napisze taki list. Według mnie oszustów trzeba tępić ! A typem to siebie nazywaj !!

Koniec tematu!
Ostatnio zmieniony przez killme 2010-03-10, 19:37, w całości zmieniany 1 raz  

Kruczek 

Wysłany: 2010-03-10, 19:24   

nie jestem za nikim, ale dla mnie towar nie sprawdzony to tak jak kupić kota w worku...
http://allegro.pl/item939420296_939420296.html
PISZE JAK WÓŁ
Cytat:
nie znam sie na tym antene sprzedaje jako niesprawdzona i z tego powodu absolutnie nie przyjmuje żadnego zwrotu ani negatywa !! !
jeżeli nie chcesz kupic to nie licytuj nie wycofuje żadnych ofert

ps. w jaki sposób chcecie komuś udowodnić czy sprawdzał towar czy nie ?

http://allegro.pl/item933415398_933415398.html poprzednia aukcja z anteną, również pisze że niesprawdzana, z tym że tutaj kupującym był Strypekdamian
Ostatnio zmieniony przez Kruczek 2010-03-10, 19:26, w całości zmieniany 1 raz  

kamil.k 
złota ronczka

Wysłany: 2010-03-10, 19:34   

kupił uszkodzona antene i sprzedał dalej :lol: i prubuje sie wytłumaczyc że chcial dobrze :shock:

PRINS po twoich ostatnich postach na forumbmwe30 wiedziałem ze cos z toba nie tak i widze pierwsze efekty :)

sprzedam częsci silnikowe 320i/323i

slawo 
Kierownik karuzeli

Wysłany: 2010-03-10, 19:35   

nie kumam tematu, jesli ktos licytuje towar gdzie w opisie jest takie cos to chyba podejmuje ryzyko tak?
to czy ta osoba wiedziala ze jest spiepszona to juz inna sprawa, ale kupujacy licytujac towar gdzie w opisie jest napisane jak wol "antene sprzedaje jako niesprawdzona i z tego powodu absolutnie nie przyjmuje żadnego zwrotu ani negatywa !! ! " w takim wypadku licytujacy kupuje kota w worku i albo sie uda albo ma plecy
tyle odemnie

Moja BMW e30 345i power'ed by KKK K27 turbo

- Klubowicz -

GG: 1041
e-mail: slawo@antserwis.pl

e-mail: slawo@beemka-klub.pl

Jest 328i e36 M-TECH, bardzo szybka eta
z 40% 2.93 sperre by Szeszkin Motorsport

oraz piekielnie szybkie e39 M5

killme 

Wysłany: 2010-03-10, 19:41   

slawo napisał/a:
nie kumam tematu, jesli ktos licytuje towar gdzie w opisie jest takie cos to chyba podejmuje ryzyko tak?
to czy ta osoba wiedziala ze jest spiepszona to juz inna sprawa, ale kupujacy licytujac towar gdzie w opisie jest napisane jak wol "antene sprzedaje jako niesprawdzona i z tego powodu absolutnie nie przyjmuje żadnego zwrotu ani negatywa !! ! " w takim wypadku licytujacy kupuje kota w worku i albo sie uda albo ma plecy
tyle odemnie

ja to wiedziałem....tylko jak juz pisałem potem okazało się ze ukrył poprzednią aukcje i też kupił takie kota w worku i posyła dalej. Wiadomo dalej jako nie sprawdzone bo jest kryty(a wiedział ze trup napewno)....by był ktoś inny ok wystawi pozytywa i dalej sprzeda. Ja czegoś takiego nie toleruje.....
Postaw sie w mojej sytuacjo Slawo...też byś się zdenerwowal pewnie i Co dał byś dalej pozytywa i dalej to pociskał na allegro ?

slawo 
Kierownik karuzeli

Wysłany: 2010-03-10, 19:55   

killme napisał/a:
Postaw sie w mojej sytuacjo Slawo...też byś się zdenerwowal pewnie i Co dał byś dalej pozytywa i dalej to pociskał na allegro ?

kilka razy niemiec mnie tak zrobil, u nich to starnard
pisza ze osoba prywatna i nie daje gwarancji
,ble ble

napisalem, ze to ze ktos wiedzial ze to shit i dalej sprzedal to juz o nim swiadczy

Moja BMW e30 345i power'ed by KKK K27 turbo

- Klubowicz -

GG: 1041
e-mail: slawo@antserwis.pl

e-mail: slawo@beemka-klub.pl

Jest 328i e36 M-TECH, bardzo szybka eta
z 40% 2.93 sperre by Szeszkin Motorsport

oraz piekielnie szybkie e39 M5

MARAS 
plecak doświadczeń

Wysłany: 2010-03-10, 20:27   

Killme... kupując chyba jasno i wyraźnie czytałeś co kupujesz... więc nie możesz mieć pretensji do nikogo poza sobą... Poprostu sam dałes się wydymać a cwaniacy na alllegro tylko czekają na frajerów. Sorry ale taka jest prawda. Wiedziales że kupujesz towar o nieznanej jakości o czym Cię poinformował sprzedający.

a co do Prinsa... :brawo: pełen profesjonalizm pośrednik najlepiej zarabia tanio kupic drogo sprzedać... tu słowa uznania za żyłkę do handlu
A na marginesie dodam..." Rarytas... unikat..." :lol: wybacz ale rzygać mi się chce wobec takich sprzedających i nie wmawiaj, że nie wiedziałeś co sprzedajesz...

killme 

Wysłany: 2010-03-10, 20:40   

no dałem dałem ale to trzeba ras sie tak sparzyć...... drugi ras takiego błędu sie nie popełni. Koniec tematu Wszystko wiadomo na temat sprzedajacego i jego rarytasu ;)

ChriS 
Miłośnik literki M

Wysłany: 2010-03-10, 20:46   

killme napisał/a:
Koniec tematu

Proszę bardzo.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi