Witam jestem Maciek z łodzi autko kupilem juz z rok temu zawsze chcialem miec e30 a jescze bardziej e21 narazie w mojej małej bo z serduszkiem 1.8 Beatce robiłem wąż od chlodnicy bo niestety raz ja w ta zime przegrzałem ,i nie wytrzymał cisnienia ;D Autko jezdzi bez awaryjnie ogolnie ale brakuje mi juz bardzo mocy.Mam nadzieje na przeszczep w tym roku na 2.5 v24 ale jak to bedzie to sie okaze.Dodam kilka foteczek ;D
Od lat mi sie podobały okragłe swiatła i nadal tak jest ,ale gdy tylko ujrzalem tajfun grill (prostokatne swiatła) to sie zakochalem i nie chce innych generalnie calosc na zywo wyglada duzo fajniej ;D
Ostatnio zmieniony przez iGeO 2010-03-16, 13:19, w caoci zmieniany 1 raz
Odrazu skojarzylo mi sie z golfami 2 przerabianymi na G40 gdzie okragle zmienialo sie na prostokatne albo jak kogos nie bylo stac to wstawial od jetty... a tak swoja droga ile kosztuja takie lampy do E30 ?
iGeO Poszukaj zanim napiszesz !!! Bóg mnie wybrał ;DD
Doczy: 13 Mar 2010 Skd: Łódź
Wysany: 2010-03-16, 15:40
Wiesz co.Ktos mi kiedys na nk napisał (nieznajomy) zebym wystawił je na niemieckim ebayu to jakis niemiec za ten gril z tymi swiatłami da mi druga e30.Sprawdziłem to i było pełno tego najwiecej do e21 w cenie od 400 euro ;D
[ Dodano: 2010-03-18, 22:04 ]
Pojawiło sie pytanie z mojej strony do uzytkowników forum ;D
Od jakiegos czasu mysle nad pomalowaniu maski na czarny mat oczywiscie wszystko bedzie profesionalnie proszkowo z pistoletu.Maska bedzie kupiona nowa ,zebym miał na wymiane wrazie czego zebym miał jedna normalna pod kolor autka I teraz jak wy sie na takie bajery zapatrujecie oczywiscie zrobie co zechce ale czy to moze być wiśniackie??