BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: lysy174
2010-03-31, 18:39
Rozrusznik - użytkownik Szajbaa
Autor Wiadomość
Justa E-30 

Wysłany: 2010-03-29, 20:39   Rozrusznik - użytkownik Szajbaa

Witam wszystkich forumowiczów, chciałam was przestrzec przed Szajbą, nie polecam interesów z użytkownikiem SZAJBAA, gdyż po wielu rozmowach i obietnicach transakcja nie doszla do skutku, przesuwał on cały czas termin dostarczenia rozrusznika, który sam zadeklarował , że przywiezie - dobrze wiedział, że zależalo mi na czasie, gdyż samochód stał bezużytecznie, po ostatniej rozmowie i kolejnej obietnicy przywiezienia rozrusznika do tej pory cisza, a mineło ponad tydzień czasu. Nie mieszka on w w Warszawie, dlatego mówiłam, że przyjadę po daną część - powiedział, że sam przywiezie. Codziennie się z nim kontaktowałam kiedy w końcu mogę się spodziewać obiecanej części - codziennie słyszałam jutro.... aż kontakt się urwał a ja w końcu zrezygnowałam - bo ile można robić człowieka w konia??
NIE POLECAM!!!!

Miro 

Wysłany: 2010-03-29, 20:44   

Szajbaa tłumacz sie bo sporo tranzakcji z nim zrobilem i nie bylo problemu...

e30 325i M-Technic2
e30 324TD Touring

Justa E-30 

Wysłany: 2010-03-29, 20:48   

Był on polecony przez kilka osób stąd - dlatego bez wahania zadzwoniłam, bo sprawdzony człowiek, ale jak widać - nie zawsze, tym razem trafiło na mnie..
Pozdrawiam

nokerman 
ostatni mohikanin

Wysłany: 2010-03-29, 20:49   

Justa E-30, to przez twój avatar, sie przestraszył albo nie był gotowy na spotkanie, 8-)

E30 325iA 1987r. Coupe :mrgreen: Spritmonitor.de
E39 528iA 1999r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
E61 530dA 2005r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
«Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»

Justa E-30 

Wysłany: 2010-03-29, 20:53   

Nie ocenia się książki po okładce Noker :) Poza tym jak tylko chciałam kupić części , a nie umawiać się prywatnie 8-)

BM 6 

Wysłany: 2010-03-29, 20:58   

Justa E-30 napisał/a:
Nie ocenia się książki po okładce Noker :) Poza tym jak tylko chciałam kupić części , a nie umawiać się prywatnie 8-)

No i może tutaj był Twój błąd? Gdybyś umówiła się z nim na kawę, to myślę, że już dawno ten rozrusznik byś miała zamontowany :wink: Żartuję.

misza 

Wysłany: 2010-03-29, 21:46   

to dokładnie o kogo chodzi? bo na forum jest i Szajba i Szajbaa czy jakoś tak...

Justa E-30 

Wysłany: 2010-03-30, 06:33   

O Daniela - Szajbaa

bono20002 
W.G.M.

Wysłany: 2010-03-30, 13:14   

Okres? :roll:

:lol: :lol:

Zapłaciłaś chociaż za to że masz takie wymagania?
Jesli nie to nie rozumiem Twojego rozgorycznia........

Bagor 

Wysłany: 2010-03-30, 13:21   

To już wiadomo, dlaczego Szajbaa zmienił nick. Ciekawe ile osób jeszcze czeka w kolejce do czarnej listy.

Pomyliłeś się o jedną literkę,wypadałoby sprawdzić dokładnie zanim coś napiszesz na forum !
Ostatnio zmieniony przez ChriS 2010-03-30, 19:41, w całości zmieniany 1 raz  

bono20002 
W.G.M.

Wysłany: 2010-03-30, 16:00   

Bagor napisał/a:
To już wiadomo, dlaczego Szajbaa zmienił nick. Ciekawe ile osób jeszcze czeka w kolejce do czarnej listy.

Niby gdzie kiedy i na jaki bo ciągle widzę jego profil ? :roll:
To że sie nie udziela juz tak aktywnie na forum, to wytłumacz sobie tym co ma w profilu.
Ostatnio zmieniony przez bono20002 2010-03-30, 16:01, w całości zmieniany 1 raz  

jackx 

Wysłany: 2010-03-30, 17:24   

Justa E-30, a Ty ciągle szukasz cześci o napedzie elektrycznym :lol: , juz dawno proponowałem Ci przyrząd o napedzie jądrowym :roll:

Cypisek 
inż. Żuljan

Wysłany: 2010-03-30, 17:50   

Bagor napisał/a:

Szajbaa wcale nie zmienił nicka, nicka zmienił Szajba a to 2 całkiem inne persony.

E30 + E91

slawo 
Kierownik karuzeli

Wysłany: 2010-03-30, 18:08   

jackx napisał/a:
Justa E-30, a Ty ciągle szukasz cześci o napedzie elektrycznym :lol: , juz dawno proponowałem Ci przyrząd o napedzie jądrowym :roll:

ostatnio dziewczyny ida w kierunku ekologii hahaha

Moja BMW e30 345i power'ed by KKK K27 turbo

- Klubowicz -

GG: 1041
e-mail: slawo@antserwis.pl

e-mail: slawo@beemka-klub.pl

Jest 328i e36 M-TECH, bardzo szybka eta
z 40% 2.93 sperre by Szeszkin Motorsport

oraz piekielnie szybkie e39 M5

Szajbaa 
Fan Marki

Wysłany: 2010-03-30, 19:31   

Justa E-30, dziewczyno jestes co najmniej nie poważna... Owszem miałem być wawie i sprzedać Ci rozrusznik nie byłem, nie raczyłaś dzwonić tylko mi piszesz sms'y zaoferowałem że Ci podrzucę go bo nie było mnie o 23 w domu kiedy to niby miałaś po drodze wiec nie gadaj głupoty, ja nie mam co robić tylko smskami pisać... Wypadało by zadzwonić chcesz kupić rozrusznik i myślisz ze ja będę do Ciebie dzwonić czy raczysz go kupić... Jakim prawem śmiesz mieć do mnie pretensje jak nie zrobiliśmy żadnej transakcji...

ludzie to nie przedszkole nikt za wami biegać nie będzie...

tym bardziej po Twoim smsesie z cenami odechciało mi sie interesu...

Dodam że mnie nawet kiedyś poznałaś a teraz nie umiesz sprawy załatwić...

Do istoty tego postu w tym dziale to już nic nie powiem bo to jakaś żenada....

Czy ja cos ukradłem wcisnąłem bubel czy cos??

no paranoja....

Bagor, wreszcie się pajacu trafiłeś piiiii się w każdy jeden post na każdym forum, a masz wielki h do gadania jesteś jakimś piiiii m konfidentem czy co????
Po raz kolejny siejesz jakieś ploty na kolejnym forum w kolejnym poście.. Nie wiem skąd sobie ten farmazon wymyśliłeś, ale ja swój nick mam od zawsze ten sam!!!!!!

co za piiiii KRETYN!!!!! ciągnij się piiiii i nie piiiii w nie swoje bo mordę Ci ktoś kiedyś dobrze sklepie...

slawo 
Kierownik karuzeli

Wysłany: 2010-03-30, 19:40   

Daniel prosze opanuj slownictwo bo bedzie narta!

- Klubowicz -

slawo 
Kierownik karuzeli

Wysłany: 2010-03-30, 19:40   

no i sie doczekales ;)

- Klubowicz -

Sosen 
BORN TO DRIVE

Wysłany: 2010-03-30, 19:45   

Jeśli nie doszło do transakcji to moim zdaniem cała ta zadyma jest zupełnie niepotrzebna :evil:

e36 318ti compact szrotex

Miro 

Wysłany: 2010-03-30, 19:54   

28.03.2010 zadzwoniłem do Daniela zapytalem o część chociaż była to niedziela rano i poszedl odrazu wymątował byłem u niego za godzine i transakcja przebyta wzorowo. Nawet kawa była gratis :)

e30 325i M-Technic2
e30 324TD Touring

Carmen 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Wysłany: 2010-03-30, 23:14   

Justa E-30 napisał/a:
kontakt się urwał a ja w końcu zrezygnowałam - bo ile można robić człowieka w konia??
NIE POLECAM!!!!

Szajbaa to nie super market, żeby miał latać za klientami, potrzebujesz czegoś to się gościa morduje do skutku i tyle. Proste.

Notabene to nie allegro, żeby komuś negatywa wystawiać, a w szczególności :!: jak do transakcji w ogóle nie doszło.

"Koleżanka" to chyba chciała zaistnieć na forum kosztem innego użytkownika, co jest co najmniej żenujące...

Temat do kosza!

[ Dodano: 2010-03-31, 00:28 ]
Poza tym, jak masz coś do kogoś, to pociśnij mu na PW, a nie obrabiasz tyłek na forum...

ahir 
night driver

Wysłany: 2010-03-31, 00:07   

"Panowie, zdrowie Pań" wiele im wybaczamy i również te forumowe "wpadki" należy Paniom grzecznie wytłumaczyć, spokojnie przekazać, dlaczego post był nie na miejscu, gdzie był błąd - KULTURALNIE - jak chyba byśmy chcieli być spostrzegani - nie reprezentować poziomu na równi ze stereotypem posiadacza BMW..
Panowie, a to był lincz na tej Pani, wstyd! Błąd to błąd, fan BMW to fan BMW, user to user, - tu jest to równouprawnienie, jednak z tego to się akurat cieszymy, że te piękniejsze połówki dzielą z nami pasje i są wśród nas.. ze względu na szacunek, można chyba grzeczniej? :evil: :x prawda? ;)

Ostatnio zmieniony przez ahir 2010-03-31, 00:09, w całości zmieniany 1 raz  

KAMILOS 

Wysłany: 2010-03-31, 05:52   

maże i nie supermarket ale jak się zadeklarował że przywiezie to chyba było nie na miejscu ściemnianie że już jedzie i będzie za godzinę a co do czego jednak napisał smsa że dzisiaj nie da rady ale jutro na 100% będzie. Ile razy do ciebie dzwoniła, a sms to były z przypomnieniem bo nie zawsze i z każdego miejsca można zadzwonić. A wiedziałeś że rozrusznik jest pilnie potrzebny, i cały czas wmawiałeś że ty go przywieziesz !
Kod:
"Koleżanka" to chyba chciała zaistnieć na forum kosztem innego użytkownika, co jest co najmniej żenujące...

a zaistnieć to ty chyba chciałeś ale nie wiem gdzie może w markecie albo w biedronce he he

BMW E-30 316 89" M40b16 - BYŁO
BMW E-30 318 89' M40b18 - BYŁO
BMW E-34 535i 90' M30B35 - BYŁO
BMW 750il 1995' m73b54 - JEST

bono20002 
W.G.M.

Wysłany: 2010-03-31, 07:02   

Szajbaa napisał/a:
Justa E-30

Bagor, wreszcie się pajacu trafiłeś piiiii się w każdy jeden post na każdym forum, a masz wielki h do gadania jesteś jakimś piiiii m konfidentem czy co????
Po raz kolejny siejesz jakieś ploty na kolejnym forum w kolejnym poście.. Nie wiem skąd sobie ten farmazon wymyśliłeś, ale ja swój nick mam od zawsze ten sam!!!!!!

co za piiiii KRETYN!!!!! ciągnij się piiiii i nie piiiii w nie swoje bo mordę Ci ktoś kiedyś dobrze sklepie...

Teraz już wszyscy wiedzą dlaczego "Szajbaa" ? :mg:

:spoko: :lol: :lol:

Do administracji

Weźcie ten temat skasujcie bo tylko renome psujecie chłopakowi, a nie raz jeszcze każdy coś bedzie potrzebował.

A z babami to wiadomo jak jest, i jak sie wychodzi na "interesach z nimi" :mg:

High-Tech 
///HTT

Wysłany: 2010-03-31, 07:13   Re: Rozrusznik - użytkownik Szajbaa

Witam wszystkich forumowiczów, chciałem Wam polecić użytkownika Szajbaa. Polecam i chwalę interesy z użytkownikiem SZAJBAA, gdyż po wielu rozmowach i obietnicach transakcja z jego strony zawsze dochodziła do skutku. Czasem przesuwałem termin odebrania części, który sam de facto zadeklarowałem, że przyjadę - mimo tego, że dobrze wiedział, że zależało mi na czasie. Czasem też zrezygnowałem z zamówionych części, gdyż np. samochód stał bezużytecznie i nie były mi one aż tak pilnie potrzebne. Nie mieszka on w w Warszawie, dlatego mówiłem, że przyjadę po daną część przy okazji i tak przeważnie było. Ale czasem powiedział, że sam przywiezie i tak też zrobił. Wiem, że Szajbaa nie zrobi człowieka w konia!!
POLECAM!!!!

pozdro

ps. Myślę, że temat może powisieć do południa, potem go przenoszę do "archiwum", gdyż:
- niejasne są okoliczności omawianej transakcji - sms'y, telefony itd
- transakcja nie przebiegała za pośrednictwem forum, ani serwisów aukcyjnych
- transakcja nie miała się odbyć w odpowiedzi na ogłoszenie w dziale SPRZEDAM na forum
- transakcja nie miała się odbyć w odpowiedzi na ogłoszenie w dziale KUPIĘ na forum
- jest to wyjątek potwierdzający regułę, że Szajbaa to sprawdzony człowiek i zawsze służy pomocą :mg:
Ostatnio zmieniony przez High-Tech 2010-03-31, 07:19, w całości zmieniany 2 razy  

valdi80 

Wysłany: 2010-03-31, 07:47   

Szajbaa jest uczciwym sprzedającym. Polecam. Osoby, którym sposób prowadzenia transakcji nie odpowiada, odsyłam do ASO.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi