a jak to stwierdziłeś, że sa dobre?...wytłumacz bo nie rozumiem.
Znaczy sprawdziłeś czy zgarniają dobrze nie zostawiając smug na ściankach cylindrów czy wyjąłeś tłok i sprawdziłeś każdy pierścień?
Pietrek napisa/a:
Gosciu w sklepie pierscieni nie mial i nie bedzie sprowadzal
...nie chce mu się poprostu niewiele zarobi na marży jaka mu zostanie pomiedzy zakupem a sprzedażą. Zmieniłbym sklep. Już też kilka razy tak miałem z hurtownikami jak chodziło o drobną niedrogą pierdołę to były problemy z dostępnością... sratatataa. Trzeba znaleźć dostawcę, który nie sprawia problemów w końcu to Ty jak i inni stanowicie dla niego zródło dochodu. Skoro facet tego nie kuma to jest idiotą.
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.
Ostatnio zmieniony przez MARAS 2010-04-07, 20:17, w caoci zmieniany 3 razy
Hurtownia/producent pierścieni tłokowych Prima Łódż mam tylko telefon (42) 617 41 50 numer aktualny znajdż ich stronę .Kupowałem do m50b25 i bez zarzutu.
Też polecam tę firmę z Łodzi. Robili kiedyś dla Kolbenschmidta i ceny w porównaniu do serwisu śmieszne. Mają też nad wymiary (większe i grubsze) więc jak kanały wybite, to można przetoczyć pod grubsze pierścionki.
Ostatnio zmieniony przez beryl 2010-04-07, 21:12, w caoci zmieniany 1 raz