Wysłany: 2010-05-17, 09:57 nieuczciwy sprzedawca czesci do e34/e34
zakladam ten temat z wielką przykrością, aż nie chce mnie się wierzyć że ludzie sa w stanie szargać sobie opinie z powodu 100zł
sprawa miała się następująco, poszukiwałem kilku cześci, przegladając oferty allegro skontaktowalem sie z Firma Bartex tel 608 - 621 475
po krótkiej rozmowie sprzedający stwierdził że posiada poszukiwaną częśc, zdecydowałem sie na wysyłke podraniową,
towar który do mnie dotarł był nie zgodny z opisem, sprzedajacy zgodził sie ze mną, powiedzia ze przyjmie reklamacje, wypełnilem kwit na przelew, spakowalem i wysłałem,
czekam czekam i nic, pierwszy z wielu telefonów, sprzedający twierdzi że zgubił dane, wysyłam sms z danymi i czekam, nastepny telefon słysze brednie o braku czasu i takie tam, potem jeszcze ze 2 telefony i nic, konto puste
smieszne jacy ludzie są pazerni, mozna jeszcze zrozumiec ze okazjonalni sprzedawcy cwaniakują a potem przepadają, a tutaj mamy do czynienia z czlowiekiem który ciagle oglasza się na allegro i otomoto
nie polecam, sam nie wie co ma na stanie, czesci nie opisane, posiada słaba wiedze i do tego tragiczne podejscie do klienta