Witam. Chciał bym się pochwalić moją e30 nad którą siedziałem ok 8 miesięcy
Bmw e30 jest z 90r. i posiadało silnik 1,8is. E30 dostało inny silnik 4.0 v8 skrzynie 6 biegową i szpere 3,15 40%. Pomalowana została na pomarańczową perłę. Dokupiłem cały M-Technic uchylne tylne szyby i wszystkie zostały przyciemnione. Felgi kupiłem RH ZW1 8 i 9 cali z oponami 205/4017 i 215/40/17 które wypolerowałem. Do środka została wspawana klatka i kupione zostały kubełki pół skóra i alcantara , dywan też został wyłożony alcantarą. Zawieszenie zostało zmienione na gwinta. Budę wyspawałem i solidnie zakonserwowałem. Oto parę fotek :
Ostatnio zmieniony przez andrut 2010-05-25, 22:51, w całości zmieniany 1 raz
Mi się właśnie wszystko w niej podoba szacun dla właściciela
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
andrut, strasznie typowe pytanie ale ile wlasnie pokazala hamownia?? bo widze ze hamowales na takiej co podobno zaniza...
E30 wypasione!!!!!! Bardzo podoba mi sie wydech a'la M3 e46, daj filmik z dzwiekiem wydechu i opisz jak i przez kogo byl robiony, dokladnie
(przeciez napisal ze WSZYSTKIE szyby sciemnione )
Furka jak z ameryki, MT2, 4rury nie bezpowodu.
Jak wygram w lotka to tez cos takiego zrobie, bo domyslam sie ze kasy poszlo duzo, a jeszcze trzeba bestie tankowac i oponki zmieniac
No i te felgi
Ostatnio zmieniony przez Pablo325i 2010-05-26, 10:28, w całości zmieniany 2 razy
szacunek . żadnych lamp i żadnych brewek out zostaw jak jest jest zajebiście . najlepiej to chyba jak by każde e30 było robione z jednrgo wzoru. wrzuć filmik jak startujesz, idzie do odcinki,.pozdro
co do lamp.. kontrowersyjne na pewno, w tym JEDYNYM przypadku, mogą się podobać, ale nie muszą... zastanów się nad przeróbką ori na MHW u naszego forumowego kolegi.. wyjdzie nie dużo a przynajmniej opcja porównania jest.. bo ori MHW nie dość, że ciężko dostać to jeszcze kosmicznie drogie..
co do wydechu.. mi osobiście 4x w e30 się nie podoba.. pasuje tylko do tych w których występowały czyt. M-Pakiet e39 sedan, oraz M-Pakiet e46 coupe, w każdym innym wygląda ............... dla mnie w e30 tylko klasyczna trochę powiększona (max 5mm) ścięta pod kątem dwururka lekko skręcona w lewo - tak to jest to! ale pewnie mruczy fajnie
pozatym jakby to hamerykanie powiedzieli AWESOME
_________________ Sex jest jak BMW... Radość z jazdy...
Ostatnio zmieniony przez ahir 2010-05-26, 14:32, w całości zmieniany 3 razy
Ja bym na pewno nie usunął znaczków, nie założyłbym brewek i tych tylnych lamp, no i ten wydech jakoś tak...
...ale żeby nie było, że jestem marudą, auto jest zrobione "profi" i to jest najpiękniejsze. Gratuluję
Naprawde zje**** beemka!! Ten wydech z tylu to pewnie koncowa puszka od e46 m3 i zapasu na bank nie ma.. ciezko uratowac niutki przy tych kombinacjach z wydechem we30 v8... ... gdyby bylo mhw to bym pekl z zazdrosci.
Dzięki za miłe słowa i te mniej ale każdy ma swój gust. Co do lamp tylnych to wolałem coś nowszego ale nie pisze że zostaną już na stałe hehe. Przednia szyba też została przyciemniona. Bagażnik został zrobiony na płasko bo gdzieś trzeba było upchać wydechy. Co do hamowni to byłem chyba z piąty i trzy bmki przede mną miały spory spadek mocy jak i moja miała spadek mocy. Fakt że wymieniłem tydzień temu pompę paliwa bo ta co była to był zamiennik i wsadziłem od v8. Miałem takie coś że od 5tyś prawie nie ciągła a teraz jest git i na 3 biegu bokiem lata na 17" Przyśpieszenie 1,2 100km/h 3,4 200km/h 5,6 nie sprawdzone
http://www.youtube.com/watch?v=z7vo8QZBlCg
Ostatnio zmieniony przez andrut 2010-05-26, 18:17, w całości zmieniany 1 raz
Co do lamp tylnych to wolałem coś nowszego ale nie pisze że zostaną już na stałe hehe
przynajmniej spróbuj wsadzić coś ala MHW - potem zdecydujesz
andrut napisał/a:
Przednia szyba też została przyciemniona.
jednak ma się ten wzrok.. ODWAŻNIE!! czyli kolor felga wydech lampy szyby all shadow
i na gładko - czyli USA -style Tobą kierował.. może się okazać, że jak coś poprzekładasz to nasze niemieckie gusta zepsują efekt całościowy..
andrut napisał/a:
Bagażnik został zrobiony na płasko bo gdzieś trzeba było upchać wydechy
wygląda pro
andrut napisał/a:
a teraz jest git i na 3 biegu bokiem lata na 17" Przyśpieszenie 1,2 100km/h 3,4 200km/h 5,6
jazda, fakt ciekawe jak to sie ma do innych swapów, np z S na początku, tym bardziej że chyba nie robione typowo do driftu tylko też do "jazdy po drogach"
andrut napisał/a:
http://www.youtube.com/watch?v=z7vo8QZBlCg
tym wykroczeniem to ja bym się tak nie chwalił, obcy są wśród nas
co do hamowni, rozumiem, że jak byłeś nie do końca wszystko było jeszcze ok? to czekamy na wykresy po poprawkach
_________________ Sex jest jak BMW... Radość z jazdy...
Ostatnio zmieniony przez ahir 2010-05-26, 19:00, w całości zmieniany 2 razy
_________________ Wiesz ja też lubię ostrą jazdę mieć w czubie łapać chwile każde,
jednakże nie jestem idiotą a także znam kruchość życia i dbam o to (OO=[][]=OO)