dzwonie o chłodnice do E30 2,4 D
gość mówi ,że ma "Igła stan" i wyśle za pobraniem 120zł + wysyłka 50zł wyszla
ok mówie cena zadowalająca
przychodzi paczka (mama odebrała) .ja przyjeżdżam do domu patrze ,a tu karton duuupny jak cholera .otwieram ,patrze a ta chłodnica jak ze Stara 200
ciężka,grubsza o 1cm i szersza o 20 cm niż z E30
a ta chlodnica z jakiejś 5-tki była (pisało jak byk markerem 525)
dzwonie do gościa i pytam się o co tu chodzi , a on mówi ,że wyciągnięta z E30 2,4 D ale tej starszej
gadam do niego z jakiej starszej jak E30 mają cały czas jedną i ta samą komorę silnika i zeby włożyć tą jego chłodnicę musiałbym podłużnice ciąć a on dalej swoje że to z E30 i nie jego wina ,ze mi nie pasuje totalny palant
chce zwrot kasy za chłodnice czyli 150zł +jego przesyłka + moje koszta wysyłki ,a on że na takie coś nie idzie bo to nie jego wina
oferuje mi że może mi inną rzecz w cenie chłodnicy (120zł ) wysłać
więc tłumacze palantowi ,ze oprócz tej chłodnicy nic nie potrzebuje , to mam mu odesłać chłodnice ,on sobie ją sprawdzi czy nie jej uszkodziłem i jak będzie sprawna to zwróci mi kase za chłodnice .
odesłalem ją za 30zł (nie za 50zł tak jak on mi przysłał ) i czekam na kase tydzień , dwa i cisza .dzwonie a on :tak tak chłodnica doszła jutro zrobie przelew i za dwa dni wpływa na konto 100zł . Szlag człowieka może trafić więc dzwonie jeszcze raz i coraz to gorzej się dodzwonić ale odbiera i tłumaczenie ,ze pracownik zle go musiał zrozumieć i dlatego wysłał 100zł a nie 120zl i prześle mi te 20zł i tak do dziś czekam
nie wiem gdzie tacy idioci się rodzą
PS. jak ktoś zna tego gościa to proszę go ode mnie pozdrowić - i żeby mu ta firma splajtła
_________________ !!schody,parapety,blaty!!
Ostatnio zmieniony przez nokerman 2010-06-21, 10:55, w całości zmieniany 1 raz