jak w temacie.chodzi mi o numer takiej farby.widzialem ten kolor w e32 750 alpinka.ja mam e30 i mysle o takim kolorku.doradzi mi ktos z tymi numerami lub cos w tym stylu??aha a tak z innej beczki to jak sie nazywa urzadzonka do sprawdzania cisnienia na garkach??no wiecie odkreca sie swiece i jazda
shadow line to nie kolor tylko oznaczenie auta, chodzilo o to ze na aucie nie bylo chromow - wszystkie listewki ozdobne byly czarne...
a to urzadzonko to nie wiem jak sie nazywa, chyba cisnieniomierz
Go
Wysany: 2004-06-18, 02:34
sarna1 napisa/a:
a to urzadzonko to nie wiem jak sie nazywa, chyba cisnieniomierz
nie mylic z barometrem
P.S. czy kolor autka tez nie byl jakims specjalnym odcieniem czerini??np perła czy cos takiego?
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2004-06-18, 02:59
mój ma wszystko czarne, lakier to diamandschwarz metallic (taki grafitowy na słońcu i bardzo ciemny w cieniu) oraz znaczki ///M w oparciach foteli i kanapy, więc chyba to jest ShadowLine
pozdro
wlasnie tak przegladalem i natrafilem
ja mam shadow line e30 m20 b20 4 furtki jak ktos chce szczegoly to zapraszam. wspomne ze jest fabrycznie obnizowny i srebrny
no a co wy na to:
bylem jakis czas temu w intercarsie dowiedziec sie jakie sa ceny sprezyn na przednie zawieszenie (przymierzam sie do wymiany). Typ wyciagnol katalogi szuka szuka wkoncu podal mi 3 rodzaje az nagle patrzy za okno i pyta sie czy to ta shadowka co stoi pod IC, ja mu na to ze ta a on mi mowi ze do shadowek byly inne sprezyny niz do seryjnych 320 e30 z mojego rocznika i cenowo +120 na strone. A jak zaczolem zadawac pytania na czym ta innosc polega to mnie oswiecil ze jak zamienie na seryjne to przod podniesie mi sie o 30 milimetrow oraz ze bedzie bardziej plywal... a na koncu ze shadowline w e30 niestety ma drozsze czesci niz podobne gabarytowo serie...
sposobem chyba tak wytłumaczyc to sie nie da. ja zaczynam od przodu. staram się go tak wywinąć w strone szyby, dachu. jak zejdzie przod to reszte staram sie nie zdejmowac tylko wysunac do przodu zeby bylo ladnie rowne.
sposobem chyba tak wytłumaczyc to sie nie da. ja zaczynam od przodu. staram się go tak wywinąć w strone szyby, dachu. jak zejdzie przod to reszte staram sie nie zdejmowac tylko wysunac do przodu zeby bylo ladnie rowne.
No to chyba już wiem kto mi pomoże
będziemy walczyć, tylko żeby potem na mnie nie bylo P