wystarczyło zapytac miesszkam w płochocinie i goscia znam głupek kretacz oszust opowiada o wielkim placu z samochodami a nie ma nic gosc był kiedys moim i mojego wspolnika kolega(15lat znajomosci) razem handlowalismy ale KURDE sie na nas kiedys roz.... na policji(bylismy we trzech do sprawy) jak była jakas tam sprawa to po prostu frajer kretacz i głupek jezdzacy stara jettą 1.6 i myslacy ze jest prezesem H wie czego nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Błagam żeby nikt nigdy mnie z tym człowiekiem nie połaczył nigdzie. wszedzie gdzie moge przed nim przestrzegam juz kilka osob z okolic warszawy moich znajomych o niego pytało bo oferuje bajki ostatnio miał niby szpere do 323 e21 a potem nikt sie do niego nie mogl dodzwonic jeden wielki farmazon. do tego wystawia pod roznymi nickami ale zapisujcie numer bo ma ciagle ten sam. nie wiem jak to zgłosic do allegro. do tego gosc ma podejscie typowego handlarza wje....ludziom kit liczy sie tylko jego :cen:. jebany frajer
A możesz podać jego numer telefonu? Bo nie jestem pewien czy czasem nie miałem z nim do czynienia ostatnio, kiedy szukałem silnika. Miał czarne E28 z M30 3.5?