Witam chciałem pokazać moje autko jest oczywiście e30. Jak już zauważyliście jest to coupe , rok produkcji to 1987 w bardzo rzadkim kolorze lagunengrun, pod maską było kiedyś m40b18 ale wyleciało jak to bocian i jest teraz sprawdzone niezawodne m30b35 .Silnik jest po kapitalnym remoncie ma założoną termiczną przepływke i to tyle na temat silnika.Buda jest po odświeżeniu lakieru ponieważ miała kilka wgniotków co mnie żdziwiło ten egzemplarz nie posiadał rdzy i za to ją polubiłem.W autku zostało obniżone zawieszenie na -40/40 i został założony komplet amorków bilsteina,w przednim zawieszeniu jest wymienione wszystko oprócz gołych wahaczy na nowe.W autku została zamontowana oryginalna szpera 25% która daje dużo frajdy.Na zewnątrz jest założona dokładka isa i nerki pomalowane na czarno i została założona black hella.
Wyposażenie;
wspomaganie
ele lusterka
uchylne szyby tylnie
chalogeny
A tak wygląda;
Ostatnio zmieniony przez kamil-hol1 2010-06-24, 00:19, w całości zmieniany 19 razy
ciężka sprawa teraz z dobrą fotką, ponieważ stoi totalnie rozebrana...także musze się niestety wstrzymać z sesją. Ale gdy już wszystko bedzie zrobione to napewno się pochwale.
[ Dodano: 2010-07-02, 00:31 ]
ale znalazłem fotke z garażu jeszcze z błotnikami
niewiele widac ale lagunengrun sie prezentuje, reszta za kilka miesięcy
to nie moja to kolegi ma też coupe w tym samym kolorze a silnik to 2,0
[ Dodano: 2010-07-03, 01:44 ]
ciężka sprawa teraz z dobrą fotką, ponieważ stoi totalnie rozebrana...także musze się niestety wstrzymać z sesją. Ale gdy już wszystko bedzie zrobione to napewno się pochwale.
ładna ładna jak ją ogarniesz to prześlij więcej fotek .
moja dostał teraz rozpure przód i progi i tylni pas na czarno jak będę miał czas to wstawię fotki
Ostatnio zmieniony przez kamil-hol1 2010-07-03, 01:39, w całości zmieniany 1 raz