Auto: e30 320i 1989 r Pomógł: 17 razy Dołączył: 28 Gru 2006 Skąd: Turek
Wysłany: 2010-07-30, 14:38
Przygotuj sobie drobne na tacę - będziesz siedzieć w kościele za młodymi, więc na świeczniku, ksiądz/ministrant/zakonnica podejdzie z tacką i wtopa, jak się okaże, że nic nie masz w portfelu Mówię z autopsji
Na samym weselu polewaj często i gęsto wodę ognistą Z tego co pamiętam, to jest główna funkcja świadka
Auto: Zawsze E30 :) Pomógł: 2 razy Dołączył: 04 Lut 2005 Skąd: Ostrowite
Wysłany: 2010-07-30, 14:50
maaaad napisał/a:
Przygotuj sobie drobne na tacę - będziesz siedzieć w kościele za młodymi, więc na świeczniku, ksiądz/ministrant/zakonnica podejdzie z tacką i wtopa, jak się okaże, że nic nie masz w portfelu Mówię z autopsji
Na samym weselu polewaj często i gęsto wodę ognistą Z tego co pamiętam, to jest główna funkcja świadka
Ksiądz i organista tyle zgarnął juź, że jedyna moneta jaką może jeszcze sprawiedliwie otrzymać to <10gr ...
Auto: E30 318iS VW LT 35 2.5 TDI Pomógł: 48 razy Dołączył: 14 Maj 2006 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-07-30, 16:43
Albo kiepski ze mnie był świadek albo u nas na dzikim wschodzie jakieś inne zwyczaje. Ja polewałem tylko przy naszym stoliku a reszta to mnie nie interesowała : ] W kościele starałem się nie usnąć i jakoś dałem radę. Tak czy inaczej nie dam się już wkręcić w taką funkcję.