Witam.Chcialbym sie pochwalic swoim pierwszym autkiem jakis jest BMW 320I. rok 1989.autko w srednim stanie,zaraz po kupnie obrucila sie panewka:) ale dzis zakupilem drugi silniczek bez glowicy:)
co posiada.....
-siedzenie sportsize,tylna kanapa z podlokietnikiem
-dokladka m-tech i zderzaki
-Check Control
-Podtlenek gazu
-szyberdach
-central zamek,alarm
-i jakis tam felgi aluminiowe ale wszystkie po 2sztuki.
foto z dnia zakupu,robione tel...
_________________ Wiesz ja też lubię ostrą jazdę mieć w czubie łapać chwile każde,
jednakże nie jestem idiotą a także znam kruchość życia i dbam o to (OO=[][]=OO)
Plany mam do niej spore dzis zaczynam robic silnik:) a tak pozatym doprowadzic ja do stanu igielki,pewnie taka jak jesttylko bede poprawial lakier co trzeba to malowal i spawal:) kompletowal felgi aby byly 4 takie same,mysle o jakis sportowym zawiasie,moze maska pojdzie w rost ale to jeszcze niewiem.Poprostu zrobie ja dla siebie i pewnie dlugo niesprzedam:)
[ Dodano: 2010-07-28, 22:25 ]
Tutaj juz po polerce i doprowadzenia ja do normalnego stanu no i foto z przekladania silnika:)
witam.no pary rzeczy juz zmienilem:)
- skórzane fotele i kanapa z podlokietnikiem
-tłumik od kolektorów cały od 325i
-ciemne szyby przód i tył no i elektryka
-elektryczny szyber
-przód lampy B/H
-predkościomierz w milach
-tunel od recznego ze schowkiem zamiast kaset:)
- i macha w rost
Co do lamp to lekko chce je przyprószyć na czarno chyba ze uda mi sie wyrwac od kumpla MHW ale niechce zabardzo sprzedac
autko teraz wyglada tak(foto z tel i jest brudna)
Ostatnio zmieniony przez Majster 2010-09-05, 13:09, w caoci zmieniany 1 raz
spraw aby to byla 4d limuzyna , doprowadz ja zeby wygladala i jezdzila jak fabryka i potem zajmij sie modami , nic nie cieszy oka tak jak zdrowa seria , albo jak zdrowa seria z fabrycznymi dodatkami.
felunek strasznie kulawi to auto blendy wczesniej nie widzialem definitywnie OUT, zgadzam sie z reszta na temat dokadki :)ale jeden woli czekolade 2gi jak mu nogi smierdza,(o gustach niby sie nie dyskutuje)
ps: jest na forum gdzies wzmianka jak zrobic dobrego rosta ))) pozdro!