Wysłany: 2010-09-20, 13:03 e36 ciężko wchodzą biegi, po wymianie sprzęgła itd.
Jak wyżej, niedawno odebrałem auto z wymiany kompletnego sprzęgła, po wymianie oleju w skrzyni oraz wszystkich simeringów. Na zimno ciężko wchodzi dwójka i trójka. Jak się olej rozgrzeje jest git, wina oleju czy jak? I jeżeli tak to jaki lać? Teraz jest valvoline
_________________ Uwaga! Zachodzi przy skręcie.
Bilstein B12 on board.
1/4 mili w bmw jest jak lowienie ryb z dziwka...jest fajnie ale nie do tego służy.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car
Wysłany: 2010-09-20, 15:15 Re: e36 ciężko wchodzą biegi, po wymianie sprzęgła itd.
Squad napisał/a:
Jak wyżej, niedawno odebrałem auto z wymiany kompletnego sprzęgła, po wymianie oleju w skrzyni oraz wszystkich simeringów. Na zimno ciężko wchodzi dwójka i trójka. Jak się olej rozgrzeje jest git, wina oleju czy jak? I jeżeli tak to jaki lać? Teraz jest valvoline
Wygląda na to że zalany został zły olej, jaki teraz jest ? Napisz też jaki masz silnik bo nikt tu wrozyc nie umie.
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
Ostatnio zmieniony przez MAJSU 2010-09-20, 15:18, w całości zmieniany 1 raz
motor m42b18. Dobra w takim razie jeżeli został zalany zły olej to jakim cudem się zorientować co tam wcześniej pływało? A odnośnie tego co mam teraz zaraz przejdę się do auta tylko sniadanie zjem
[ Dodano: 2010-09-21, 09:36 ]
olej w skrzyni to valvoline 75w80
_________________ Uwaga! Zachodzi przy skręcie.
Bilstein B12 on board.
1/4 mili w bmw jest jak lowienie ryb z dziwka...jest fajnie ale nie do tego służy.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car