Witam, chyba już czas pochwalić się nowym nabytkiem...
Jest to BMW E30 320ic zeswapowana przez niemca na M20B25, kolor diamantschwarze, shadowline auto dość dobrze doinwestowane, od 5 lat w Polsce u bardzo sympatycznej pani ze Śląska
Nie da się ukryć że wymaga dopieszczenia, ale nie jest tak źle ... cena dość dobra zważywszy na dodatki skutecznie mnie skusiła
wyposażenie:
- oryginalna BlackHella przód
- StarTec tył
- kierunki MHW, tzn Hella chyba, te ciemne
- wydech końcowy G-Power
- HardTop ( w sumie to już sprzedany bo mi zbędny)
- brewki Kamei (już usunięte.. ale wiocha )
- ładne sportsitze w czarnej skórze
- małe OBC, Check Control
- śmieszna mała kiera... bedzie na sprzedaż
- śmieszne koła OZ z nowymi oponami 17", + 4 x dystanse 25mm zdaje się... będa na sprzedaż
- jakieś tam sportowe zawieszenie, szału nie ma
co do stanu
- dach niemalze igła, oryginalny z oryginalna szyba na zamek
- skóry ładne... do dopieszczenia, już działam z nimi... ale to później
- lakier, chyba oryginał, liczne odpryski, raczej nie bita, coś tam tylni blotnik był podmalowywany, dopiero po wykręceniu lamy sie wydało... od srodka nic nie widać, widocznie bylo cos powierzchownego
- silnik zdrowy, skrzynia chyba się sypie, dyfer OK.. nawet nie wiem co tam siedzi, nie ma czasu sprawdzić
kilka fotek po umyciu, trochę już ograbiona, bez kozackich felg, skór, i hardtopa
po myciu i dokładniejszych oględzinach potwierdziło się że prawy tylni błotnik był kiedyś coś malowany, reszta raczej oryginał, choć tego nikt nie wie, lakier ma kilka drobnych wgniotków, i odprysków lakieru, które pani niechlujnie czarnym lakierem zapaćkała, mam nadzieje że lakiernik uratuje lakier i dobra polerka przywróci go do stanu który przekona mnie że nie trzeba malować
skórki sie pucują, będą jak nowe , buda jest zdrowa, StarTeci mi się coś tu nie widzą, w srebrnej bardziej mi się podobały, do wymiany tylna środkowa część zderzaka... jakby ktoś miał
Podziękowania dla OkiTychy za fotki z dokładnych oględzin auta, które mnie skłoniły do długiej wycieczki i w finale zakupu.
_________________ ZŁOCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
jak chcesz to ci sprzedam swoj silnik, bedzie sie jako tako odpychala.
M20B25 mi wystarczy
prace trwają
Startec out !
G-power wykręcony, nie było lekko no ale cóż nie było wyjścia musi być wypolerowany na lustro
zawias częściowo zdemontowany... będzie coś ciekawszego, ale to niebawem, po kolei
_________________ ZŁOCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
czytam i ciesze sie ze pracę szybko posuwają się do przodu.
fajnie ze bawarka trafiła w ręce "mistrza" i dostanie nową młodość
z fotek widać ze blacha utrzymana w orginale i zdrowa.
pozdr.