BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: kafarek
2010-10-30, 13:58
Uwaga na HELMUTA z Łęcznej
Autor Wiadomość
aurel 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Wysłany: 2010-10-30, 13:36   Uwaga na HELMUTA z Łęcznej

ostrzegam przed jednym koleszką przedstawil mi sie jako helmut, powiedział że kupi odemnie felgi moje te z rantami od e32 pierwszy raz umowilismy sie z emu je dostarcze jak bede jechał do rodziny za lublin i umowilismy sie ze oddam mu felgi w lublinie. po paru dniach pisze mi sms ze felg nie wezmie bo nie ma pieniedzy bym szukał innego klienta olałem go i wystawilem felgi na forum. Na 2gi dzień odezwał się do mnie high tech ze chce wziasc te felgi umowilismy sie na odbior osobisty i było wszytsko OK. zas za 2 dni znów dzwoni nijaki helmut ze znow chce brac te kola nekał mnie smsami i telefonami ja ciegle upierałes się ze nie bo H T obiecałem. napisał on wiadomosc do High techa ktory pow ze moge mu je sprzedac bo nie czuje cicnienia by te kola posiadac. zgodziłem się wstepnie na ta umowe mialeo byc 1050pln plus CB radio z antena i tez odbiór osobisty tak samo miałem mu je zabrać prawie do jego miejscowosci Łęcznej za Lublinem. dzis mi mowi ze nie bierze felg bo za duzo musial by ingerować w swoje nadkola i ze musi mi odmówić. Ostrzegam przed tym koleszką jest nie poważny kilka razy zarzekał się że bierze felgi obiecywał. felgi są znów do sprzedania. moze helmut sie wypowie

kafarek 
Master of desaster

Wysłany: 2010-10-30, 13:56   

poka te felgi :D

A tak ogólnie, to niema jak poskarżyć się w dziale gdzie wałki się opisuje gdy ucierpiała tylko .. No własnie.. co ucierpiało?

Zamykam, a jutro wywalam do kosza. Nie róbmy z forum miejsca gdzie można się poskarżyć, że w piaskownicy zabrali nam łopatkę.

Ostatnio zmieniony przez kafarek 2010-10-30, 13:58, w całości zmieniany 1 raz  

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi