Wysłany: 2010-10-30, 13:36 Uwaga na HELMUTA z Łęcznej
ostrzegam przed jednym koleszką przedstawil mi sie jako helmut, powiedział że kupi odemnie felgi moje te z rantami od e32 pierwszy raz umowilismy sie z emu je dostarcze jak bede jechał do rodziny za lublin i umowilismy sie ze oddam mu felgi w lublinie. po paru dniach pisze mi sms ze felg nie wezmie bo nie ma pieniedzy bym szukał innego klienta olałem go i wystawilem felgi na forum. Na 2gi dzień odezwał się do mnie high tech ze chce wziasc te felgi umowilismy sie na odbior osobisty i było wszytsko OK. zas za 2 dni znów dzwoni nijaki helmut ze znow chce brac te kola nekał mnie smsami i telefonami ja ciegle upierałes się ze nie bo H T obiecałem. napisał on wiadomosc do High techa ktory pow ze moge mu je sprzedac bo nie czuje cicnienia by te kola posiadac. zgodziłem się wstepnie na ta umowe mialeo byc 1050pln plus CB radio z antena i tez odbiór osobisty tak samo miałem mu je zabrać prawie do jego miejscowosci Łęcznej za Lublinem. dzis mi mowi ze nie bierze felg bo za duzo musial by ingerować w swoje nadkola i ze musi mi odmówić. Ostrzegam przed tym koleszką jest nie poważny kilka razy zarzekał się że bierze felgi obiecywał. felgi są znów do sprzedania. moze helmut sie wypowie