Nie wiem co cie skłoniło założenie tych lamp.. Sa wręcz paskudne i kazdy inny user tego forum bedzie mial takie same zdanie. Tak samo te tłumiki hehe.
+ za koło
+kolor
+wypas
Juz kupilem ja taka,narazie nie bede zmienial w niej niczego bo buduje sie i szkoda mi kasy,ale jesli tylko bede mial pare groszy luzem to napewno sie nia zajme
Lampy jak najbardziej tutaj nie pasują Jestem tego zdania że E38 powinna mieć wydechy zasłonięte, wtedy wygląda najlepiej, chociaż tutaj te rurki aż tak źle nie wyglądają - widziałem gorsze
Ogólnie autko bardzo mi się podoba - kolor, felgi, wyposażenie
prezentuje sie ladnie naprawde. jak juz kazdy poparl wypowiedz paku lampy i fifki out. dodam ze tez mi cos nie pasowalo jezeli chodzi o maske i blotnik;p moze tylko tak na zdjeciu .
piękna...e38 ma w sobie to coś...jeśli chodzi o detale to popieram przedmówców...podejżewam zmiane koloru i blacharza o niezbyt dobrych umiejętnościach, ale wszystko jest do zrobienia...gratulację laluni i powodzonka na budowie...