zepsułeś mi humor poki co wciąż szukam felg które mi sie podobają i maja jak najmniejsze ET. a wnętrze felgi wchodzi do środka a zewnętrzna cześć na zewnątrz
może coś takiego?:D
mam na oku kilka modeli. Rozmiar na bank 17 lecz myślę nad szerokością 10 cali to za dużo myślę o 9 calach z tylu i 7,5 max 8 na przodzie. może BBS RC mimo ze są max 8 calowe są nawet ładne
Witam sorry , ale BBS RC są również 9-cio calowe , sam mam takie i to z ET 19 , na Allegro bywaja też z ET 22...........PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Moim zdaniem ładnie, praktycznie i wygodnie.
Na czarnej Keskiny KT1 4x100, 16'' - 7,5 i 9 cali.
Tak wyglądały na aucie.
Na białej koła to AZEV A 8,5 na 17 et 13 oraz 10 na 17 et 17
guma z przodu 215/35 a z tyłu 215/40 - wyglądało PRZEpięknie ale NA TYM ZAWIASIE NIE SZŁO JECHAĆ!!!
Keskiny są NA SPRZEDAŻ - jakby kto pytał, z gumami w idealnym stanie
Wysłany: 2011-03-17, 08:33
dawno mnie nie było a widze ze temat rozwinoł sie dosc mocno
felg nie kupiłem żadnych ponieważ nie znalazłem odpowiednich
narazie pozostaje na Borbetach A
[ Dodano: 2011-07-11, 23:40 ]
panowie co myślicie jak bym założył na e30 felgi brock
Szerokość: 8" ( cali )
Rozmiar: 17" ( cali )
Rozstaw szpilek: 4x100
Osadzenie et 35
proszę o pomoc
Wysłany: 2012-02-05, 14:34
potrzebowałem 16cali bo kupiłem w takim rozmiarze deszczówki akurat się trafiły tanio...
ja raczej należę do tych którzy jak szukają felg do e30 zwracają bardziej uwagę na et, średnicę, szerokość i od jakiego producenta pochodzą... wzór to sprawa drugorzędna.
Trochę się nimi pobawiłem tą polerką... aż się o nią prosiły:) dekielki też są aluminiowe.
radzę wnikliwe oględziny felg przed kupnem aby uniknąć napawania przed polerką...
moje idą na wojnę wiec nie chciałem im poświęcać za dużo czasu, spolerowałem jedną.
bardziej mi zależało aby były proste.
Adam86, w M-Technic'u jakoś dziwnie ta felga wygląda, ale spójż na fotki kolegi boguś i jego baura na tej feldze...moim zdaniem wymiatają...
a propo...ta felga czasem nie wychodziła w 4x100??
no i d pa...te fele powyżej to AMG PENTO i wychodziły jedynie w rozstawie 5x112 także odpadają...wygląda na to że muszę przytulić te 17 RH bo mi pasują...albo się starzeję...