Witam
Mam e30 m20b20.
A mój problem polega na tym że beemka nierówno przyśpiesza, tzn że gdy docisnę pedał gazu i trzymam to do pewnego momentu przyśpiesza potem jest takie zawahanie które trwa ok 10 sekund a potem wciska w fotel.zaznaczam ze to wszystko się dzieje bez zwiększania gazu, nogę trzymam w jednej pozycji.
Z góry dzięki za pomoc.
Ostatnio zmieniony przez RoboCop 2011-02-23, 09:12, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2011-02-22, 20:38 Re: nie równo przyśpiesza
kicker314 napisał/a:
Witam
Mam e30 m20b20. A mój problem polega na tym że beemka nie równo przyśpiesza, tzn że gdy docisnę pedał gazu i trzymam to do pewnego momentu przyśpiesza potem jest takie zawahanie które trwa ok 10 sekund a potem wciska w fotel.zaznaczam ze to wszystko się dzieje bez zwiększania gazu, nogę trzymam w jednej pozycji. Z góry dzięki za pomoc.
Winny może być przepływomierz, nie można tez wykluczyć pompy paliwa, filtr paliwa należało by wymienić.
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... Naprawdę.... Aż ciężko czasami ich wyprzedzić...