Ja też nie mogłem wytrzymać i parę dni temu odpaliłem auto po hmm.. 3 miesiącach postoju. Nie wytrzymałem, poleciałem kupić aku i jazda. Nawet hydroregulatory nie zaklepały, mimo że auto nie było odpalane
A co do autka - miodzio, już pisałem w galerii poprzedniego właściciela. Jedną rzecz bym tylko zmienił - biały kolor + pełen mpakiet sprawiają, że auto wydaje się być przysadziste i ciężkie, dlatego zdecydowanie wrzuciłbym większe kółka - minimum 16, a optycznie najbardziej pasowałyby tu jakieś 17 (np. BK Racing 171 ).
Byłem w Sulechowie ponieważ urodził mi się SYN!!! i odbierałem stamtąd akt urodzenia.
Nie mogło przy tej okazji zabraknąć Białej, którą zaparkowałem przy ratuszu.
Nie dałem znaku bo coś ostatnio mało czasu - sorry!!!
Krótko mówiąc pojawił się na świecie nowy fan BMW
Syn rośnie jak na drożdżach a mnie coś mnie podkusiło i Azevy znowu są na aucie.
Dwie fotki z dużej sesji świątecznej.
Po wielu modyfikacjach zawieszenia na Azevach można w końcu jeździć
choć byli tacy co mówili że nie da rady
Jeździć się dało - ale samemu.
Każde dodatkowe kilka kilogramów powodowało,
że czasami rant felgi spotykał się z błotnikiem - a to bolało.
Nie mam gwintu - nie chciałem mieć - więc po wielu próbach
zawieszenie zestroiłem tak by cokolwiek amortyzowało i dało się pojeździć
10 cali w 17 to chyba max co może się zmieścić w e30.
Kończąc, w tym sezonie chcę pośmigać trochę z rodzinką - a to więcej niż kilka kg
poza tym azevy są już sprzedane - a kupiec zadowolony.
Aaa ok, nie wiedziałem że były takie szerokie.
E30 jest od tego aby dawać radość z jazdy, więc doskonale rozumiem, miałem kiedyś podobnie na 9" felgach
Pozdrawiam
_________________ Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
Ciechan wrzucaj więcej zdjęć tego swojego CUDA. Jakie zloty planujesz odwiedzić?
Azeve fajne i w miarę bezoobsługowe (Twoje akurat nie do końca bo polerowane), ale wiadomo, że RS to inna półka, tylko trzeba się przy nich narobić, żeby wyglądały.
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Ciechan Poszukaj zanim napiszesz !!! koszulkiexpress.pl