A oto i moje nowe auto... Z przyczyn ekonomicznych musiałem się przesiąść na Diesla więc oto i on
324 TD z 1991 roku w stanie nawet dobrym do dopieszczenia.
autem zrobilem juz ok 1.5 tys km i spisuje sie dobrze. Wiec czas zalozyc zawias ktory z coupe bo tam juz jest gwincik. Ktos mi obiecal zrobienie BH plus czarna nerka. Z braku funduszy felga bedzie RH 7/15 na ktorej M-tech stoi obecnie z zimowkami. To na tyle jak narazie. No i moze ktos ma na zbyciu dokladke pod przedni pas?
Ostatnio zmieniony przez Miro 2011-04-11, 04:53, w całości zmieniany 1 raz
Wiadomo, że wychodzi dużo taniej jeśli ma się możliwość...
Pozdro
Z tą ekonomią to jest tak, że jeżeli ktoś ma tanią rope ewentualnie jest kierowcą jakiegoś większego pojazdu zasilanego olejem napędowym to wszystko jest OK i to się nazywa oszczędność. Wiem co pisze bo ojciec jest kierowcą tira i od zawsze kupował diesle
Wiadomo, że wychodzi dużo taniej jeśli ma się możliwość...
Pozdro
Z tą ekonomią to jest tak, że jeżeli ktoś ma tanią rope ewentualnie jest kierowcą jakiegoś większego pojazdu zasilanego olejem napędowym to wszystko jest OK i to się nazywa oszczędność. Wiem co pisze bo ojciec jest kierowcą tira i od zawsze kupował diesle