Lukas i tak w sumie ten rok byl starsznie dla mnie ciezki, i w sumie E30 musialo czekac w garazu na lepsze czasy, ktore mysle, ze juz nastaly.
Zdjec V8 nie bede wklejal bo kazdy wie jak wyglada, no chyba, ze chcecie
Niebawem mysle, ze bedzie manual, takze za okolo miesiac, poltora zaczynamy swapa, chce ja zrobic juz przez zime i w 2011 juz startowac, b ow sumie przez te 2 lata jak mam M30 pod maska, w sumie zadko postartowalem i zadko jezdziel mtylko grzebie i grzebie mysle, ze najwyzszy czas to zmienic
Dzis spuscilem olej, kurde z 6litrow go jest niezly smok
No i odkrecilem miske olejowa, w celu sprawdzenia czy odkrecily sie sroby mocujace pompe olejowa, nie mylilem sie
3 sroby lezaly od pompy i jedna wieksza w sumie nie wiem jeszcze od czego
Wysłany: 2010-10-23, 19:35
Enzo napisał/a:
Lukas i tak w sumie ten rok byl starsznie dla mnie ciezki, i w sumie E30 musialo czekac w garazu na lepsze czasy, ktore mysle, ze juz nastaly.
Zdjec V8 nie bede wklejal bo kazdy wie jak wyglada, no chyba, ze chcecie
Niebawem mysle, ze bedzie manual, takze za okolo miesiac, poltora zaczynamy swapa, chce ja zrobic juz przez zime i w 2011 juz startowac, b ow sumie przez te 2 lata jak mam M30 pod maska, w sumie zadko postartowalem i zadko jezdziel mtylko grzebie i grzebie mysle, ze najwyzszy czas to zmienic
A wklej foty, przed i w trakcie prac. Takie są najciekawsze
_________________ Części do BMW E46 & E90 E91
tel.: 508 129 719
Dawno nic tu nie pisalem, ale ogolnie szybko nie idzie.
Chce zeby wszystko bylo zrobione tak jak powinno byc, bo jak wiadomo swap E30 V8 do prostych nie nalezy
Troche prac wizualnych
Nowe uszczelki, swiece, pompa, rolki itp
Ostatnio wreszcie zrobilismy pierwsze przymiarki silnika.
- Łapy by swapgarage na wzor tych z 300mm.de
- podkladki pod belke rowniez
- poduszki e36
Czekam jeszcze na kolektory wydechowe, bo jak wiadomo org M60 nie pasuja
I prosze nie zwracac uwagi na brud pod maska