dekielki miały być i są, lecz podczas jazdy odpadł mi jeden znaczek MK więc nakleiłem cztery oryginalne nalepki BMW. Zdjęcia nie najlepszej jakości gdyż robiłem IPhone'm w nocy
tak na zakończenie sezonu letniego jeszcze kilka nowych fotek....
oraz przymiarka do sezonu zimowego
i takie małe postanowienie na przyszły rok - fele MK idą do całkowitego spolerowania i otrzymają prawdopodobnie płaskie dekle hej
[ Dodano: 2010-02-26, 16:41 ]
Nie mogłem się oprzeć i założyłem M-systemy, które sam wypolerowałem i pomalowałem, autko brudne chociaż dopiero wyjechałem z myjni :zly: szkoda w ogóle myć w taką pogodę auto
felaszki przepolerowane, wiem miały być całe, ale jak to się mówi, szewc w dziurawych butach chodzi
Zmieniłem jedynie tylne opony na Bridgestone Potenza RE050 255/35ZR18 RFT
oraz dodałem ukryte wentyle, także w każdej chwili można bawić się dalej w polerkę bez zdejmowania opon
delikatne zmiany również w CarAudio, musiałem przerobić maskownice gdyż poprzeczki oryginalne się połamały - tandeta
zastosowałem wewnątrz maskownice aluminiowe z zestawu Morela Estate
pozostałe fotki zewnętrzne
auto jakieś 3 tyg temu zostało wypolerowane u lakiernika, a dziś umyłem i nałożyłem teflon NIELSENa od SNB
mi się tak podoba, szczególnie że felgi są fabrycznego tunera BMW MK MOTORSPORT to tak jak ALPINA czy ACS, więc dlaczego uważasz że nie pasują Auto jest prawie z 95r a Ty piszesz o latach 80s.
Światła Również fabryczne, tak wyjechała z salonu miała jeszcze światło przeciwmgielne w zderzaku, ale zlikwidowałem
Możesz jedynie zminusować czarne nerki, bo nie są fabryczne, fakt, ale jeśli całe auto jest w pakiecie shadow line to uważam że nerkom się to też należy.