Witam, mam pytanko, czy posiada ktoś wymiary rozpórki przedniej do e30? bo chciałbym sie zabrac do skonstruowania wlasnorecznie, prosze o konkretne odp, a nie typu, zebym sobie sam pomierzyl, bo auto mam u mechanika teraz, i niestety sam tego nie uczynie;) Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez RoboCop 2011-09-05, 20:32, w całości zmieniany 1 raz
Ap-ropo rozpórki jeśli ktoś zamawiałby w sklepie internetowym MTuning lub na allegro od nich to stanowczo NIE POLECAM!!! Kupiłem i pasuje jak by chciało, a nie mogło.
_________________ Jeśli masz odwagę -pochwal się swoim projektem!!!
dlaczego nie pasowało ? nie złożyłysię tobie kielichy ? sądząc po twoim projekcie, to jest to bardzo prawdopodobne , wtedy trzeba rozciągnąć je trochę i musi pasować .
Wysłany: 2011-07-04, 23:57
meglie napisał/a:
Ap-ropo rozpórki jeśli ktoś zamawiałby w sklepie internetowym MTuning lub na allegro od nich to stanowczo NIE POLECAM!!! Kupiłem i pasuje jak by chciało, a nie mogło.
Spróbuj podnieść auto na podnosniku kolumnowym i zakładać rozpórkę na podniesionym wozie.
_________________ Chcesz mieć coś zrobione dobrze ? To zrób to sam - tylko Tobie zależy na tym, żeby zrobić to dobrze.
Ostatnio zmieniony przez Pawel735 2011-07-04, 23:58, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2011-07-05, 15:48
Mauser napisał/a:
Mam ASC, kolega ma Hartge...
Nie żebym napędzał koledze klientów ale rozpórka Hartge to dla mnie nr 1 wśród rozpórek.
Miałem kiedyś taką w swojej poprzedniej E30, jest perfekcyjnie wykonana, bardzo lekka, a zarazem bardzo wytrzymała no i robi extra wrażenie wizualne
Sprzedałem ją RoboCopowi który pięknie ją wypolerował (jest aluminiowa) ponieważ nie pasowała do mojej E30 iX (inne kielichy), no i wtedy zacząłem trochę żałować że się jej pozbyłem (mimo że nie pasowała do X-a).
PS.
Jeżeli rozpórka profesjonalnej firmy komuś nie pasuje to albo auto jest po porządnym "dzwonie", albo po prostu buda się już rozłazi (starość nie radość).