Problem w tym że tu na forum ma bezterminowego bana więc nie sądzę żeby przedstawił tutaj swoje auto. Ten temat z czarnej listy powinien dać Ci do myślenia z kim miał byś kontakt.
Byłem u Arcziego pare lat temu po części i byłem bardzo zadowolony.
Samego Arcziego też dobrze oceniam przy tym spotkaniu.
A Tobie kolezko w ogóle o co biega?
1- zmień nazwe tematu bo bardziej pyta o "Arcziego" niż jego samochód
2- jest dział w którym zadaje się pytania na temat auta które chce się kupić.
3- jedz i obejrzyj auto a jeśli się nie znasz to zabierz ze sobą kogoś kto ma pojęcie
4- nie sugeruj sie opiniami bo na każdym forum jest kółko różańcowe które chwali swoje... nie koniecznie mając za co... a innych tylko krytykuje nie raz jechałem oglądać auto gdzie forumowo były same ohy i ahy a po oględzinach ... okazało się zewnętrznie odpicowaną padaka...
5- NA SAMYM POCZĄTKU POWINIENEŚ SIĘ CHYBA PRZYWITAĆ, PRZEDSTAWIĆ...
Pozdro
Ostatnio zmieniony przez Melis 2011-07-27, 10:56, w caoci zmieniany 1 raz
Byłem u Arcziego pare lat temu po części i byłem bardzo zadowolony.
Samego Arcziego też dobrze oceniam przy tym spotkaniu.
A Tobie kolezko w ogóle o co biega?
1- zmień nazwe tematu bo bardziej pyta o "Arcziego" niż jego samochód
2- jest dział w którym zadaje się pytania na temat auta które chce się kupić.
3- jedz i obejrzyj auto a jeśli się nie znasz to zabierz ze sobą kogoś kto ma pojęcie
4- nie sugeruj sie opiniami bo na każdym forum jest kółko różańcowe które chwali swoje... nie koniecznie mając za co... a innych tylko krytykuje nie raz jechałem oglądać auto gdzie forumowo były same ohy i ahy a po oględzinach ... okazało się zewnętrznie odpicowaną padaka...
5- NA SAMYM POCZĄTKU POWINIENEŚ SIĘ CHYBA PRZYWITAĆ, PRZEDSTAWIĆ...
Pozdro
Ad. 5 Witam ;D
Obecnie jeżdże e30 ix touring, składak 97. Samochód kupiłem nie znając się ze względu na ciekawy napęd. Wyremontowałem cały silnik i przedni napęd, ale końca nie widać. Gwoździem do trumny był vin z którego to zwykłe 325i (jakkolwiek zostało to wykombinowane). Wiem, że nie doprowadze składaka do oryginału więc zamieniam na inny...Wcześniej miałem 325i touring 1990r, jednak na moje górzyste tereny chciałem 4x4 zwłaszcza na zime
Ad1 Dobrze pyta.
Pytałem i o Arcziego e30 (Płock) i o samochód, dlatego że wypatrzyłem na zdjęciu Jego bmw e30 325ix toring link forum więc zapytałem o nick itd...
Wpisując na początku w googlach, znalazło mi same info o przekrętach, jak to z linku umieszczonego przez Użytkownika Cypisek.
Ad 2 Przepraszam, zajawiłem się na ten samochód i nie chce zostać podkupiony, dlatego cała uwaga skupia się na szperaniu - offtopic wydawał mi się dobrym miejscem.
Ad 3. Taki mam zamiar.
Jednak warto zasięgnąć każdej opini - ciężko poznać kogoś przy zakupie samochodu... a ja nie zmieniam auta co tydzień.
Ad 4. Sugeruje się wszystkim do "kupy" - np to 50 stron postów dało mi jakiś portret psychologiczny tego Użytkownika:
Jeśli masz sporo km do zrobienia ja bym sobie darował.
Oglądałem kilka lat temu e30 arcziego- w ogłoszeniu ideał w rzeczywistości poszła na części bo łamała się w pół a czego się nie dotknąć to zostawało w ręce.
O tym że zdjęcia auta jakie mi wysłał były z przed 4-5 lat nawet wspominać nie chce mi się.
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... Naprawdę.... Aż ciężko czasami ich wyprzedzić...
Jeśli masz sporo km do zrobienia ja bym sobie darował.
Oglądałem kilka lat temu e30 arcziego- w ogłoszeniu ideał w rzeczywistości poszła na części bo łamała się w pół a czego się nie dotknąć to zostawało w ręce.
O tym że zdjęcia auta jakie mi wysłał były z przed 4-5 lat nawet wspominać nie chce mi się.
też rozmawiałem z conajmniej dwiema osobami które oglądały albo jego auta albo brały częsci i lepiej poszukaj sobie innego auta i sprzedającego
Melis przeciez miał w tym interes to był miły itd. szkoda że nie kupiłes od niego niczego płacąc przelewem
ten temat o Arczim przypomniał stere dobre czasy gdzie sie działo na forum
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka