Witam, jestem posiadaczem BMW E30 320i, sprowadzonej z Niemiec, jestem drugim właścicielem, pierwszym posiadaczem BMW był dziadek z rocznika 36
Po sprowadzeniu miała 157 tyś. przebiegu, wszystko udokumentowane książką serwisową Kolor to delphin metallic.
Wszystkie plany przedstawione bedą na dole, pod zdjęciami
Tak wyglądała na początku, gdy została kupiona:
Potem wjechała czarna nerka i keskiny
I wreście oczekiwana gleba
Plany na ten sezon:
- BBSy 7x15" et24 (na zime) - wypolerowane ranty + rotor w białą perłe + dekle chrom ZROBIONE
- Dwa komplety nerek - chrom i czarne ZROBIONE
- Oryginalna Black Hella ZROBIONE
- W tylnych światłach "przyciemnienie" na czerwono kierunków ZROBIONE
- Dokładka a'la IS ZROBIONE
- Sprężyny Weitec 60/40 + amortyzatory Weitec ZROBIONE
- Ciemne kierunki z przodu black clear ZROBIONE
- Alufelgi Keskin KT1 2x7.5 i 2x9 16" + chromowane śrubki od BBS ZROBIONE
- W dalszej przyszłości M-technic 2
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Matys_ 2011-08-14, 21:29, w całości zmieniany 3 razy
calkiem przyjemna betina szkoda ze nie wyrwales w waskiej lampie:) moglaby troche nizej usiasc to by bylo juz w ogole bajka.Dwi troche inny odcien rzucil mi sie w oczy i tą brewke out a tak to jest kawal kąska. gratuluje zakupu
Dzięki za komentarz
Szczerze to polowałem już od dłuższego czasu na szeroką i tak mi się trafiło
No mam nadzieje, że z czasem jeszcze troche zejdzie, bo sprężyny jak i amortyzatory sa prawie nowe
Co do drzwi to nie były one ruszane, był wymieniany błotnik, jeszcze u Niemca, całą historie auta znam. Wjeżdżając do garażu zamkneły mu się drzwi..
Brewki wylecą jak wleci BH
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Matys_ 2011-05-29, 20:08, w całości zmieniany 1 raz
A BH będzie w ori , dobrze rozumiem Osobiście tylko ori BH "uważam" ...PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
henry, jeżeli trafią się BH oryginalne w dobrym stanie i okazyjnej cenie to takie znajdą się w aucie, a jeżeli się nie uda to lampy pójdą do przerobienia, do kogoś kto się tym zajmuje
golum22 tak jak pisałem wyżej brewki wylecą jak wleci BH