Wysłany: 2011-08-17, 06:24 [e65] Szara Locha czyli dupowoz ;)
Po dluuuuuuuuugiej przerwie przedstawiam moj dupowoz ktory juz od ponad roku zajmuje godnie miejsce w garazu po e46
o detalach wyposazenia chyba nie warto pisac wiec narazie tylko kilka fotek
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
....i znow powrot do m52b28
Zycie jest zbyt krotkie zeby jezdzic Dieslem
Ostatnio zmieniony przez 528_driver 2011-08-17, 06:28, w całości zmieniany 1 raz
No no prosze A co skusiło Cię na N62 motor?
Bywają z nim nie miłe niespodzianki (wiem z doświadczenia), ale nie bede Cię straszył, auto wygląda na zadbane co zadko sie zdarza w E65, wiec gratki za egzemplarz.
528_driver napisał/a:
o detalach wyposazenia chyba nie warto pisac
Co racja to racja lista wyposazenia pewnie zabrałąby ze 2 strony w temacie hehe
Więcej fotek proszę
PZDR!!
LUKAS
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Powiem szczerze, że nie jestem fanem nowszych beemek. Stylistyka nie dla mnie (tył ujdzie, ale przód ) Na pewno jeździ się komfortowo, ale nawet jakby było mnie stać, to nie kupiłbym. Z "wielkiej rójki" najbardziej BMW popsuło się z wyglądem.
PS ale i tak Ci zazdroszczę
Ostatnio zmieniony przez beryl 2011-08-17, 21:11, w całości zmieniany 1 raz
Motor jest lalka,smiga bez zastrzezen...prawie - dosiegnal go ogolnie znany problem z rura wodna ale to juz historia,pozatym jestem uchachany
[ Dodano: 2011-08-31, 21:32 ]
LUKAS napisał/a:
Więcej fotek proszę
sesyjka bedzie jak pogoda na to pozwoli
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
....i znow powrot do m52b28
Zycie jest zbyt krotkie zeby jezdzic Dieslem