Wysłany: 2011-09-09, 21:23 [E34] 525iA sedan -> Piotr_1
U mnie nowy zakup. Przypadkowy, od osoby która bardzo kochała swoje auto, ciągle je czyściła i pieściła W Polsce od 7 lat, nie była tutaj jeżdżona zimą. Ogólnie auto jest całkowicie jakby wyjechało z salonu, a świeci się nawet lepiej. Podwozie bez korozji. Na automat nie narzekam. To pierwsze moje auto z automatem Cieszy mnie, że nie ma w nim nic do roboty
Jedyne co na razie planuję to eksperymentalnie sprężyny Eibach -35mm z przodu, ponieważ nie podoba mi się to, jak fabrycznie zawieszenie sterczy. W sumie to taki komplet -35/25, ale jeszcze nie wiem czy tylne będę zmieniał. Amortyzatory chciałem na razie zmienić budżetowo na KYB, ponieważ na b8 jeszcze nie mam budżetu. Jestem ciekaw w ogóle jak one chodzą. Jeździ się fajnie, relaksowo. Fotel jest dla mnie za krótki, będę polował na recaro pod kolor albo sportsitze. Myślałem także o felgach 17'' od M5, ale jakoś nie widzę zbyt wielu używanych
Jest także klima, chodzi ok i chyba nigdy nie była nabijana
ok zrobię więcej fot
Tak, na co dzień, wszystkich aut używam na co dzień, nie lubię chować w garażu.
Dzisiaj założyłem nową sondę i widzę że tak fajnie stroi w dół na ekonomizerze, nie było tego przedtem. Ogólnie spalanie przy jednostajnej jeździe spadło jakieś 1,5litra widzę
Gratki zakupu, zdjecia wnetrza sa naprawde dobre, auto czysciutkie i zadbane, widac ze poprzedni wlasiciele dbali o nią i oby takich sztuk było jak najwięcej
Dobrze że trafiła w Twoje ręce
PZDR!!
LUKAS
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Pięknie wypucowana, widać zadbane auto, wnętrze nie zniszczone. Jedno co bym poprawił na pierwszy rzut oka to kierownica, zaraz bym ją wyeksmitował. Jak widzę ten kierat to mi się drobne w kieszeni nie zgadzają Poza tym pozazdrościć takiej zdrowizny. W razie jak byś chciał sprzedawać wal na pw
Zupełnie nie mam wizji jaka inna kierownica do tego wnętrza. Ktoś kto ją projektował musiał przeżywać silne wewnętrzne rozdarcie i... tworząc ją uzewnętrznił otoczeniu swoje wołające o duchową pomoc "ja".
Jedynie może coś takiego? Ale nie podoba mi się do końca: