Wysłany: 2011-09-19, 21:49 Fegli bbs rc do e30 jaki kolor rotoru????
Witam posiadam bmw e30 waska lampa 86 r sedan diament schwarc metalic i zakupilem felgi bbs rc 17 x 8 i niewiem na jaki kolor pomalowac rotor czy na bialy, czary, czy grafit albo seryjny srebrny oczywiscie rany w full polerce prosze doradzcie mi jaki kolor rotorow najlepiej pasowal by do czarnej e30 bo juz jestem glupi chcial zeby to slicznie wygladalo Pozdrawa i czekam na wasze porady
a co sadzicie o takiej feldze.
Ostatnio zmieniony przez maciek1220 2011-09-20, 17:33, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2011-09-20, 11:07
nie.... coś delikatniejszego ... łososiowy
A tak na serio to zaczynasz skomplikowany temat... każdy ma inny gust.. maluj na taki jaki ci się podoba i tyle. pzdr,
Wysłany: 2011-09-24, 11:48
widziałem ostatnio fajne autko to był vw santana kolor miał taki ciemny granat pół mat i był tak zglebowany jak rozjechana żaba miał bbsy i każdy rotor był innego koloru.. to były kolory takie pastelowa wsciekła pomarańcz , baby blue, oczoje**y zielony i oczeoje**y fiolet.... ogólnie cały samochód był oczoje**y