Wysłany: 2011-09-18, 20:00 [exx] Warsztat blacharski w Warszawie
Mam problem z samochodem i potrzebuje dobrego blacharza z okolic Warszawy.
Polecono mi tego na ul Liwskiej 2 w Warszawie, niestety znajomy nie pamiętał dokładnej nazwy.
Podobno naprawiają wszystkie marki samochodów.
Czy ktoś z Was może pomoc?
Ostatnio zmieniony przez RoboCop 2011-09-22, 18:48, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2011-10-19, 16:10 Re: [exx] Warsztat blacharski w Warszawie
kira90 napisał/a:
Polecono mi tego na ul Liwskiej 2 w Warszawie, niestety znajomy nie pamiętał dokładnej nazwy.
Ja robiłam po stłuczce swoją beemkę w warsztacie mającym swoją stronę internetową pod adresem www.sztukalakierowania.pl Autko zrobione na medal. Głownie co do ich profesjonalizmu przekonały mnie dwie sprawy, raz to pomoc w załatwieniu spraw z ubezpieczycielem, a dwa to idealny dobór lakieru.
Wysłany: 2011-10-20, 13:44 Re: [exx] Warsztat blacharski w Warszawie
Ola896 napisał/a:
kira90 napisał/a:
Ja robiłam po stłuczce swoją beemkę w warsztacie mającym swoją stronę internetową pod adresem www.sztukalakierowania.pl Autko zrobione na medal. Głownie co do ich profesjonalizmu przekonały mnie dwie sprawy, raz to pomoc w załatwieniu spraw z ubezpieczycielem, a dwa to idealny dobór lakieru.
pięknie napisany reklamowy tekst. Nie staraj się tak bardzo błysnąć elokwencją, bo się nie opłaca