Wysłany: 2011-09-30, 17:19 [e39] sedan - przegroda przestrzeni pasażerskiej a bagażnik
Cześć
Mam pytanie bo się dowiedzieć nie mogę,czy we wszystkich e39 sedan jest "blacha" za plecami pasażerów tył odgradzająca przedział pasażerski od bagażnika ?
Ostatnio zmieniony przez RoboCop 2011-10-02, 09:03, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2011-09-30, 17:54
jakieś specjalne wersje wyposażenia były z ta kładzioną kanapą? bo do tej pory wszystkie co widziałem miały tą blachę
Przymierzam sie pod e39 ale potrzeba mi dostępu do bagażnika - pływam na windsurfingu i czasem wkładam na szybko sprzęt do środka - jeżdżę e30 touring.
Obawiam się że e39 touring bedzie juz zbyt dużą kolumbryną zresztą doskwiera mi problem mało komfortowej jazdy samemu w kombiaczu - jak autko obciążone świetnie sie spisuje a jak samemu się przemieszczam to nie jest tak fajnie. w sedanie będę mieć chyba większy komfort jeżdżąc samemu...tylko ten surfing
Pomógł: 17 razy Dołączył: 12 Maj 2005 Skąd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysłany: 2011-10-02, 09:02
Cypisek napisał/a:
Chyba dopiero poliftowe miały dzielone składane kanapy.
To raczej nie ma nic do rzeczy, już e34 miały kładzione oparcie/ dzielone tylnej kanapy, więc czemu e39 miałoby mieć dopiero po lifcie. Ja mam na szczęscie w swojej e46 sedan kładzione oparcie - czasem się przydaje.
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Wysłany: 2011-10-02, 21:44
Cypisek, kwestia tego jak komu zależy, i chyba szcescia.. bo e39 z dzielona kanapa nie widziałem za wiele, ale były Wg mnie jezeli ktos chciał e39 z przedluzona przestrzenia bagazowa to raczej wybierał touringa.. sedanowi, ktory w tamtym czasie woził prezesow, służył w firmie raczej to nie przystało..