Witam Tak , przyznaję ,że tak jak pisał Sosen , Smasher i Grześ , jestem wariat na punkcie aut jedynej słusznej marki . Teraz "na starość" mogę sobie pozwolić na tego rodzaju "szaleństwa" .
Do Robo..........Szybko zrealizowałem ostatni pomysł , ale to dlatego ,że sprzedałem swojego zabytkowego Fiata i wszystko wpakowałem w jedyny słuszny motorek .......
A chodzi mi po głowie jeszcze V8..............
Do Mauser'a .... Maska , ta biała , jest całkowicie tradycyjna ,stalowa , to prezent od Lukasa z jego Białej ....zawsze będę pamietał jaka "historyczna" maska przykrywa moje s50b32. Pozdrawiam - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
..Witam po dłuższej przerwie !!
W aucie zaszło sporo interesujących zmian , które najlepiej zobrazują zdjęcia . Skorzystam tutaj z przyjacielskiej pomocy naszego klubowego kolegi , który stosowne fotki zamieści tu w tym temacie . Proszę o trochę cierpliwości - zdjęcia wkrótce .....PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!