Witam wszystkich mam mianowicie takie pytanie związane z przełożeniem mostu, mam silnik m50b25 z e34 i skrzynia zf czyli troszkę krótsze przełożenie most 3.73 i ruszam z drugiego biegu jedynka tylko w korku.Jest do kupienia szpera 3.41 25% za śmieszne pieniądze pod warunkiem że jest sprawna Jak to by chodziło na takim przełożeniu auto ma służyć do jazdy na co dzień ale toru nie będzie omijać szerokim łukiem
Druga sprawa jest to et felg większość widzę nie ma z tym problemu
Mam 5x120 i założone stalówki bodajże 7cali na przodzie et20 i jest ok ale tył przy stali et20 obciera o ranty jakie mogę założyć felgi tak aby nie klepać nadkoli w ostateczności tylko ranty JEST TO WĄSKA LAMPA szukam felg kultowych i najlepiej z rantem ta by to jakoś wyglądało
Pytanie jakie max et i ile cali przy konwersji czytałem ale nie znalazłem odpowiedzi jeżeli temat istnieje to prosze o link nie mam neta na co dzień wiec nie śledze forum na bieżąco
Pozdrawiam wszystkich