kolego kiedyś także myślałem że e36 motorsport international to żaden rarytas ale po poczytaniu na ten temat i zobyciu więcej informacji okazało sie zupełnie co innego. Szkoda ze ja o tym wcześniej nie wiedziałem, możne to ja teraz bym ją posiadał a nie kolega
z dodaniem zdjęć jak narazie mam problem zmniejszam ich rozdzielczość ale jakoś nie chcą sie pojawić
[ Dodano: 2011-12-16, 15:34 ]
jak widać koledzy kierownica jest obszyta dwoma rodzajami skór a nici którymi jest zszywana sa w 3 kolorach skóra gładka i perforowana po bokach w kolorze czarnym
Ostatnio zmieniony przez piotrbmw4 2011-12-24, 20:36, w całości zmieniany 1 raz
nie bawem wrzucę kolejne fotki środka oraz tyłu pojazdu ponieważ tam także nastąpiły zmiany,moim zdaniem kolega ma gust ,ale nie wszystkim musi sie podobać
ok ale dlaczego nie obszyto kierownicy z poduchą jakiś dzwonek był i strzeliła ?
nie rozumiem kolego kierownica była obszyta skóra seryjnie ,ale z tego co wiem postanowił ja zmienić na skóre perforowaną zszywana nićmi w kolorach m powera poduszka została oryginalna .sam widziałem bo pomagałem mu wyciągać kierownice i spojrzałem na poduszkę od sodka
[
Ostatnio zmieniony przez piotrbmw4 2011-12-24, 20:35, w całości zmieniany 1 raz
kolego pewnie ,żę po samym wyciągnięciu kierownicy nie zapali sie kontrolka od poduszki,ale gdy sie wyciągnie kierownice i na pewien czas wstawi sie kierownice bez poduszki i przełączy kluczyk od stacyjki aby uruchomić silnik to już wówczas zapala sie kontrolka prawda???kierownica była wysłana do obszycia a auto było nadal użytkowane z kierownica bez poduszki bo taką miałem .Także sprawa wyjaśniona tylko musze udać sie skasować ten bład
przeciez z tego auta traca wichura z daleka 12tys za starego ulepa dobre,za taka kase to ladne e46 w niemcach wyszarpiesz,jakies nakladki brewki i inne badziewie kola porazka ,ladne to auto bylo jak wyjechalo z fabryki
_________________ TŁUMIKI SPORTOWE NOWE I UZYWANE PW
przeciez z tego auta traca wichura z daleka 12tys za starego ulepa dobre,za taka kase to ladne e46 w niemcach wyszarpiesz,jakies nakladki brewki i inne badziewie kola porazka ,ladne to auto bylo jak wyjechalo z fabryki
, rzeczywiście, ani piękne, ani cudowne to auto nie jest. Rarystas - ok, zależy dla kogo. Niech sprzedaje za ile chce, ale za 12 to dużo ładniejsze R6 można znaleźć. Zresztą rzecz gustu....
aktualnie na allegro wystawiona jest podobna bunia motorsport international za prawie 10tyś
z gorszym wyp.itp szczerze mówiąc wystawić auto to można nawet za 20tyś i co z tego jeżeli i tak nie kupi??Ja bym był zadowolony gdybym ją sprzedał nie tak jak wypych 15tyś nie 12tyś ale za 10tyś to by mi wystarczyło a najważniejsze aby przyszłe auto byłó tak ekonomiczne tanie w utrzymaniu oraz niezawodne jak moja bunia
Wysłany: 2011-12-24, 08:48
Badziewne nadkola, badziewne brewki, badziewne felgi. Doprowadzcie to auto do stanu fabrycznego i wtedy pytaj o cene. Idiotyzmem było obszywać kierownice w sposob inny niz fabryka, auto kolekcjonerskie które z kazdą modyfikacją traci na wartosci.