Cześć wszystkim. Bartek z Gdańska właściciel Bmw e30 is, pierwsza beemka i pewnie nie ostatnia najbardziej jara mnie seria 3 czyli e30 i e36. Miłóść do Rwd zrodziła się z 126p i upalania w kjs, po drodze był jeszcze poldorover.
Mam na imię Marcin, pochodzę z Warszawy. Moja zabawa z BMW zaczęła się "ciut" wcześniej niż część z Was zrobiła prawko i wogóle marzyła o jakimkolwiek aucie - to było ponad 18 lat temu Zaraził mnie nimi Dziadek - miał 1602 i 2002... Moje pierwsze to rekin e21, który zmarł śmiercią niekoniecznie naturalna Obecnie mam czarne e30 m20b25 w sedanie z pełnym M-Pakietem i białą skórą nad którą wciążtrwają prace remontowe, aby doprowadzić ją do ideału, e36 z IS-em, taki doopowozik na codzień i ostatni nabytek e30 iAT m20b20 w stanie nazwijmy to delikatnie nienajlepszym...
Mam nadzieję, że zobaczymy się na jakichś spotach!
Do tej pory miałem auta tylno napędowe polskiej konstrukcji czyli polonezy lecz z angielskim serduchem(silnik rovera 1.4 103km). Mocy brakowało, zawieszenie też pozostawiało wiele do życzenia itd. oczywiście mój wybór padł na BMW. Kupiłem ostatnio zaniedbane e30 m30b30 i doprowadzam je do stanu używalności (conajmniej )
Witam wszystkich Ja także jestem szczęśliwym posiadaczem E30 Coupe m20b25 więcej o wozie bedzie można zobaczyc w moim topicu ,mówią na mnie Emka mam 26 lat i lubie ogień :D To co lubie to drifting a do rzeczy miło przywitać wszystkich posiadaczy BMW. Witam i pozdrawiam i mam nadzieje do zobaczenia kiedy na jakim spocie
witam wszystkich milosnikow beemek - nie chcialbym byc kontrowersyjny ale moja sztuka ma tylko 2 kola - moze dla urozmaicenia forum znajdzie sie jakis temat motocyklowy - o ile klub tego nie wyklucza - pozdrawiam - Krzysiek
_________________ ...he had a lot of nothing to say
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 23 Paź 2004 Skąd: Radom
Wysłany: 2012-05-03, 14:28
toolz napisał/a:
moja sztuka ma tylko 2 kola - moze dla urozmaicenia forum znajdzie sie jakis temat motocyklowy - o ile klub tego nie wyklucza
Klub nie wyklucza żadnego miłośnika BMW, nawet jeśli lubi jazdę na dwóch kółkach. Załóż swój temat w dziale >NASZE ŚMIGIEŁKA<, pochwal się swoim nabytkiem, zamieść jakieś zdjęcia a chętni na pogawędkę zawsze się znajdą. Witaj na forum
Witam wszystkich klubowiczów i formowniczy , od tygodnia jestem posiadaczem e46 z 2002 r , a od wczoraj jednym z zarejestrowanym uczestnikiem na forum , niebawem wrzucę fotki mojego nabytku [tylko dorwę aparat
Witam wszystkich ... mam na imię Arek, jestem z Opola. cos o sobie ? - interesuję się motoryzacją, głownie BMW ( innej marki sobie nie wyobrażam ). W swojej stajni posiadam dwie bawarki ... e36 Compact po swapie na m52b28 , który osobiści z ojcem robiłem , oraz e30 z silnikiem s50b32 , który odkupiłem jakiś czas temu od kolegi. Zarejestrowałem się na to forum, ponieważ lubie w niedziele wyskoczyć na jakies spociwo, zlocik, ale także nie ukrywam potrzebuje rad natury techniczno mechanicznej
Pozdrawiam
Witam wszystkich. Jestem Mariusz i pochodzę z lubelskiej ziemi. W tej chwili śmigam czarną E30 Coupe z silnikiem M20B27 (troszkę dłubniętą). Nie jest to moja pierwsza ani tym bardziej ostatnia BMK-a. Szerokości a czasem i utraty przyczepności
Witam wszystkich,
od prawie pół roku jestem szczęśliwą posiadaczką e36 coupe M50B20 z 1992r. z pojedynczym Vanosem, w kolorze brilliantrot Krok po kroku dążę do german'a.