Pomg: 4 razy Doczy: 21 Sie 2005 Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2012-03-17, 18:12 Szukam E21
Poszukuję e21, może ktoś wie gdzie stoi albo widział gdzieś w Warszawie jakieś opuszczone e21 na parkingu, pod drzewem albo w innym ciekawym miejscu. Sam nie dam rady przeszukać całej stolicy i mimo prób jedynie e12 i e28 wpadło mi w ręce. Na pewno gdzieś ktoś jakąś widział. Za info będę wdzięczny.
Pomg: 4 razy Doczy: 21 Sie 2005 Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2012-03-18, 10:43
Nie no co ty. Nie pytał bym na forum gdzie stoi żeby potem ja okradać. Jak już to tylko w całości i za gotówkę. Jestem porządnym obywatelem Dlaczego szukam jakiegoś trupa? liczę na szczęście i jakiegoś starszego właściciela W październiku mam swój ślub i chciałem na niego pojechać e21.
Na Ursynowie na ul.Hirszfelda przy MarcPolu ( o ile dobrze pamiętam) od kilku dni stoi czerwone E21 na sprzedaż.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Na Ursynowie stoi też niedaleko metra natolin na parkingu strzeżonym od dobrych paru lat czarne e21 z klatką, kubłami, jakieś dodatkowe zegary z daszkiem, hydrauliczny ręczny z tego co pamiętam, pod maska m10. Długo chodziłem za tym autem ale niestety nikt nie zna dokładnego adresu właściciela, zresztą nawet jak by znał to właściciel najprawdopodobniej siedzi.
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2012-04-15, 12:02
Na ulicy Zdrojowej w Warszawskim Wilanowie, ilekroć tamtędy przechodzę stoi e21 granatowe chyba 315 w stanie idealnym, cały czas pod chmurką, na czarnych blachach i cały czas w tym samym miejscu ... może jeździ tym jakiś dziadzio ... trzeba by było obadać, może uda się od niego wyrwać. Buda na prawdę salonowa!
Wysany: 2012-04-16, 12:56
Smasher odbierz pw
Pozdro
[ Dodano: 2012-04-19, 15:19 ]
Ta na Hirszfelda o której Badyl pisał to przedliftowa wersja z 78r niedawno odmalowana nieztety bardzo źle poskładana, a całe podwozie "zabezpieczone" podwójnie barankiem. Własciciel chciał 9tyś, stwierdziłem że nie jest warta tych pieniędzy bo trzeba by przy niej jeszcze dużo zrobić.
Największe nadzieje pokładałem w tej od Smashera, którą dziś oglądałem i mogę szczerze powiedzieć że jest idealna bez grama rdzy 315 z 83r czyli koniec produkcji. Jedynym problemem okazał się właściciel 70-letni starszy Pan który powiedział "że to auto nie jest dla byle kogo ale dla kolekcjonera" i że "jeśli" miałby sprzedać to na pewno za więcej niż 15tyś. Ale oczywiście jej nie sprzeda choćby i ktoś dawał nowe z salonu w zamian(jego słowa) bo nie będzie miała już tej linni nadwozia( i tu się zgadzam)
Jeszcze pozostaje mi ta od Mira z Grodziska, ale tą zostawiam na koniec bo aktualnie stoii bez rejestracji i mam trochę daleko.
Chciałem podziękować za dotychczasową pomoc i ponowić proźbę. Jeśli ktoś widział albo wie gdzie może stać w w-wie jakies e21 proszę o info.